|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Witam, Infernal Sanctuary rekrutuje...
Jestesmy gildią neutralną, nie wdająca sie w zadne konflikty, staramy sie pomagać sobie wzajemnie ;] Gildia znajduje sie na swiecie Thoria, nabór odbywa sie poprzez rozmowe "kwalifikacyjną" z osobą chętną do dołączenia ![]() Rekrutujemy Ludzi powyzej 40 lvla kazdej profesji... Więc jeżeli chcesz do nas dołączyc Msg Lider or Vice Liders ![]() Pozdro Signed D~
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Przyszedlbym do was ale nie gram na trimerze ;/
p.s na ktos chara plsssssssss! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @2up
Raczej poki co nie dołączymy... ze tego względu, że ostatni battle był sromotną porażka Sentinel & United (Dawne Seventh Stand) a my jako gildia (mimo, iz jestesmy bezstronni) bardziej opowiadamy sie za SS... Bloodz prowadzi "polityke" terroru i wymuszania paymentów za free... Zreszta co 40+ lvle moga zdziałac w wojnie xD? Conajwyzej mozemy isc na "mieso armatnie ![]() Pozdro Signed D~
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |