|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Powstała nowa grupa o naswie "Gangsta Gang" mogą do niej wstąpić niemal wszyscy userzy tego forum, którzy są fanami gry Gangsta War (www.gangstawar.com). Warunkiem przyjęcia jest oczywiście posiadanie konta postaci w grze z conajmniej 1k XP oraz być userem forum tibia.pl przez conajmniej miesiąc.
JEśli spelniasz ww warunki wyślij PW do mnie lub Zaglady. Napisz coś o sobie i wyjaśnij w kilku zdaniach dlaczego powinniśmy przyjąć cię do grupy. Jeśli uda ci się nas przekonać wyślemy ci PW oraz powiemy jak wysłąć prośbę o przyjęcie do grupy. Powstał też kanał grupy #gangsta.tibia.pl na serwerze quakenet.org gdzie możecie uzyskać więcej informacji. Podczas rozpatrywania waszych wniosków o przyjęcie do grupy zwracamy szczególną uwagę na waszą reputację. W PW musisz napisać: Nick w grze oraz ile ma exp Od kiedy jesteś na forum Krótko powiedz coś o sobie "Namów mnie lub Zaglade aby cię przyjąć" Dodam również, że w chwili utworzenia grupy założylem nowy gang o nazwie Mlodzi_Gniewni. Zasady przyjęcia do gangu znajdują się na forum grupy Gangsta Gang. Najważniejszą zasadą jest oczywiście dolny limit XP, który wynisi teraz 2k. Link do gildii Mlodzi_Gniewni: http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 23-08-2004 o 19:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co mogę powiedzieć...? Chyba tylko:
Powodzenia! ![]() P.S. O czym to gra? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() Spełniam wszytkie warunki, ale mam pytanko, zli i mroczni czy mlodzi gniewni będze gangiem w którym bedzemy grać? Bo w miz nie widziałem już Ciebie jako Lidera....
aha, i jeszcze tenm Gangsta Gang - to jest gang tak jak 2 ww. tlyko trzeba wysłac coś w rodzaju formularza? Co w nim dokladniej napisać? Co o sobie? re down: na zastąpienie tymczasowe czy na stałe już? Ostatnio edytowany przez Tomix6 - 23-08-2004 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Flashowa gierka, nie turowa. System walk al'a mortal combat tylko z kilkoma zmianami. Kupujesz bronie, ubrania itp. Można tworzyć "gangi". Gra dobra podczas treningu lub runkowania.
Zli i mroczni beda zlikwidowani, nowy gang o nazwie Mlodzi Gniewni zostal stworzony na zastapienie. Gangsta Gang to tylko nazwa grupy na tym forum, wejdz a sie przekonasz. http://www.gangstawar.com/?ref=245819 <-- wchodząc przez ten link wspierasz mnie o 250 $, jeśli nie masz ochoty tego zrobić poprostu zaloguj się wycinająć końcówkę.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 23-08-2004 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() Gra oparta na flaschu, kupujesz broni i itemy a nastepnie walczysz z postaciami innych graczy( niestety komputer steruje przeciwnikiem). gra wygląda dosć smiesznie i jeśli w Tibii trenujesz itp warto zajrzeć choćby po to aby sięsamemu przekonać
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Można już przechodzic z Mroczni_i_Zli do Mlodzi_Gniewni ??
I jak mam znaleść tą gildie jak tam jest z 30 stron zapełnionych gildiami. Podajcie linka do Mlodzi_Gniewni pls. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() hegemmon nie to zebym cie nie lubil czy cos bo cie bardzo lubie
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnie pytanko: Ta wiadomość wysłać na gg> meila? prywatną wiadomość na tym forum bądz w grze "Gangsta War? Czy obojętnie gdzie?
Edit: lol a tak sobie myśle co znaczy PW ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tomix6 - 23-08-2004 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja wysłałem PW na forum, chyba może być nie :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
|
![]()
![]() |
#11 |
Nikt ważny
|
![]() Małe zmiany w poście pierwszym
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może mi ktoś powiedzieć czemu nie moge wejść na kanał #gangsta.tibia.pl .
Pisze tylko ''Unable to connect to server (Connection timed out)'' Pomóżcie pls. (w mIRCU to ja raczej nie jestem obeznany) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, pomużcie mi: daje leave to crew bo chce odejść od MIZ i dojść do MG
i pisze takie coś "User is not a member of that clan." edit: ok, przedtem jak dawalem join do MG też jakiś error był ale teraz już dobrze jest... Ostatnio edytowany przez Tomix6 - 23-08-2004 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikt ważny
|
![]() spróbuj wejść w bramkę #tibia.pl zestrony
http://www.tibia.pl/irc.php a nastepnie wpisz tam komende /join #gangsta.tibia.pl może zadziała. Jeśli wejdziesz w jakikolwiek inny sposób na #tibia.pl to z tamtąd już tylk oprzejdź na kanał #gangsta.tibia.pl i będzie git ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Nie dzieki odpadam... rekrutacja od 1k haha przeciez w tym gangu ludzie bede jeszcze ganiali z axami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Wstąpienie do grupy na forum jest od 1k ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() re up up: każdemu trzeba dać szanse
![]() ![]() UWAGA!!! Jak ktoś jeszcze nie wie to mówie: baby_bubble się ubrał\a Ostatnio edytowany przez Tomix6 - 23-08-2004 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
|
![]() Jeśli piszesz podanie o wejście do grupy, musisz posłać je do Hegemmona I do mnie. Oba podania muszą mieć tą samą zawartość, dopiero po pozytywnej odpowiedzi możesz dawać w panelu kontrolnym prośbę. Jeśli ktoś się nie dostosuje do nowej zasady zostanie odrzucony.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Ehhh grałem w to, ale musiałem przestać. Jak grałem to po pewnym czasie przestało mi dawać walki i nie mogłem już walczyć, więc nie gram już
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Niewiem czy ktos juz o tym mowil ale jest dobry sposob na nabijanie expa szybciej!!! rozdalem kolega passa i wszyscy w tym samym czasie ciagle walimy w baby_bubble a xp i gold lazi speedem jak marzenie
![]() |
![]() |
![]() |