|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Kto cię najbardziej wkurza na tibi?? | |||
Brazyle |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 42.31% |
Brazyle low Lvl |
13 | 50.00% |
Brazyle high Lvl |
10 | 38.46% |
Szwedzi |
4 | 15.38% |
Polskie n00by |
19 | 73.08% |
Inni |
6 | 23.08% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Mnie osobiscie wkurzaja najbardziej low lvl Brazilian.wnerwia mnie każde pytanie br? Ale przejdzmy do konkretów: Ide sobie do amazons tower leje witcha i przychodzi maly brazyl (8lvl)i mowi mine.ja na to : no!.On mi grozi kolegami na wysokich lvl.zostawilem mu witcha i zajalem sie walkirią(witch mial red life)Koles stoi przy tym witchu witch go z ff i uwaga: MALY BRAZYL DEAD!Loguje sie z powrotem i mowi: U R HUNTED NOOB! Ja na to : Why?? on: u dont protect me i jakies bzdety bo brazylijsku.SAMI POWIEDZCIE CZY TO MIALO SENS?Zostawilem mu witcha i jemu dalej źle.Co za noob.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() zabic i nie gadac wiecej z takim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() dla brazzilow low lvl za straszenie starszymi kolegami i pytanie "br?".
dla brazzilow hight lvl za protekcje wszystkich, ktorzy nawijaja po portugalsku i odwieczne, egzystencjonalne (dla mojego sorka na przyklad 13lvl to byc albo nie byc) pytanie "br?". dla szwedow za to, ze czepiaja sie kazdej mozliwej zeczy i maja plecy, ktorymi bezustannie strasza( kiedys czekalem 15minut na plecy jednego szweda, a potem go wysmialem). dla polakow bo bija sie miedzy soba, strasza plecami, pytaja ( no dobra moze nie wszyscy, ale tez zdazaja sie przypadki) "pl?" albo "polak" i czesto nazywaja sie idiotycznie. dla wszystkich innych za podpadanie mi, przeszkadzanie w huntach, straszenie plecami itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() mnie generalnie przeszkadzaja wszyscy ktorzy mi przeszkadzaja... tu wejdzia na resp i wybija, tu chce spekowac bo ma level mniejszy o 40, tu bo nie gada po "br?" tu polacy bo czasem mysla ze jak sa polakami to im wszystko mozna... ech... kill'em all!