|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Dzisiejszego dnia gdy wszedlem moim Knightem ktos do mnie napisal ze jest nowym adminem forum tibi.pl i czy nie skusze sie na nowy skill bar..nie stety zapomnialem nicku mam nadzieje ze zaradzicie jakos np. news zeby nie wierzyc ludziom loob cos tam
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() wiem co to jest skill bar bo dałem sie na to nabrać to key logger i to go tak ąłtwo nie skasować, trudziłem się z nim i poszedłem do mks vir i tam mi pomogli, skillbar to KEYLOGGER!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zapamiętaj sobie: NIGDY NIKT Z TEAM'U TIBIA.PL NIE BEDZIE CI NIC PRZEKAZYWAL POZA NEWSAMI NA STRONIE GŁÓWNEJ, A TYM BARDZIEJ OFEROWAŁ CI CZEGO KOLWIEK!! Były już takie przypadki, kiedy debilność naszych rodaków spada na taki poziom by podszywać się pod Team Tibia.pl (za co bym zabił) i oszukiwać graczy. Btw. NIGDY NIE WCHODZ NA STRONY KTÓRE LUDZIE POSTUJĄ NA TRADE, GAME-CHAT, DEFAULT LUB PRIVATE!!
Dzięki za uznanie Dobo ![]()
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 09-09-2004 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Po pierwsze - nie ma i nie będzie nowego admina, jeden taki MatKus nam wystarczy
![]() Po drugie - post wyżej - tak. Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 09-09-2004 o 19:29. |
![]() |