|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fake Story pod tytułem PRZEZNACZENIE Mały "apel" Walki w niektórych fake'ach (podkreślam niektórych!) według mnie są poprostu żałosne. Stoją dwa ludki i lecą liczby. To jest tak beznadziejne że... postanowiłem wprowadzić coś nowego. Żeby walki były bardziej dynamiczne! I dlatego też powstał ten fake! Od pierwszej części powinniście zauważyć różnicę! Spis części Prolog- Niżej Część pierwsza Strona 2 Część druga Strona 3 Część trzecia Strona 4 Część czwarta Strona 5 Prolog 1.![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() I to by było na tyle. Ta część jest kiepska z wykonania, ale nad następną się postaram, obiecuję ![]() Fatalnie zacząłem ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 18-02-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pwn3d !!
To zes sie nameczyl...8 obrazkow o jezu !! Nie no rekord swiata !A i te efekty..1 skok przez krzak ? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Outfit Kerasila jest za maly. Ogolnie nie ma co oceniac narazie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Za mały jak chodzi tylko. Dziwne, bo w moich spritach tylko takie było :/ Muszę znaleźć normalne.
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() No... Jak na Twoje zdolności, to słabiutko... "Śmiertelni Wrogowie "było lepsze -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Ghand
Potwierdzam @Virusmaxi postaraj się bardziej |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Mało treści...
Tylko 8 obrazków, ale mniejsza z tym. Skupie sie na grafice: Dziwnie wyglądający out, tylko jeden gatónek drzewa (dziwny ten las ;P), Ucięta noga, z prawej pusto (dlaczego?)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 03-02-2007 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ghand
A o co konkretnie chodzi? Efekty? Ehh... Wszystko zacznie się od pierwszego odcinka :/ Ten prolog był prawie robiony na odwal się (lol ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Tam była Fabuła, Vir! Coś nowego, ciekawego, a tu ??
Czy ten fake ma jakąkolwiek fabułę ?? :/ grafiki - średnie wykonanie - j/w wartość merytoryczna (teksty dla nieqmatych ^.^) - Ugh.... Mówię Ci, kontynuuj "Śmiertelni Wrogowie", bo tam.. MMmmmm... Wypas ;p ~Ghand |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Hmmm... Noto zacznijmy tak ^^
Minusy: - Dziwny las... Zbyt pusty... - Po grzba on skakał przez krzak taki przez, którego może przejść ![]() - Mało obrazków - Nudne, bo to prolog ![]() Plusy: - Wklejanie (prosto) - Hmm... ładne outy. Narazie to tyle, bo mało jest ^^ Nie wiem ocb, ale ok ^^ Ps. Jaki ja evul ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Takie sobie...
Minusy: -Bill(kojazy mi sie z Tokio Hotel...BLEEE) -Tn maly out przy chodzeniu. Reszta moze byc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Zdechł!! Haha! Śmierć Tokio Hotel!!
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() I znow Virus sie nie postarales. Niema tu czego ogladac, zadnego zroznicowania. Slabo.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Część pierwsza
![]() Musiałem zrezygnować z chodzących outfitów... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() Oraz mały bonus: ![]() Ruchy postaci ![]() KOMENTOWAĆ PROSZĘ!
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() No najs najs i widze tam siebie !!!11[Monnaroth] DObrze ze zrezygnowales z ruchow btw. ta scena jak dusze tego pedzia byla dziwna jak on sie lapie za szyje xD jak narazie 8/10
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hmmm...
Niewiele sie dzieje ![]() Fabuła chyba nie będzie mcną stroną tego fake'a. Grafiki nie są złe ![]() ALE CZEMU NIE DASZ TYCH POPRAWIONYCH PRZEZE MNIE? XD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() I znow dno... Wszedzie pusto, niedopracowane...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tereny sa zbyt puste... dodaj cos wiecej.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Usiehaahahaha... Jestem drzewem xD Co tam robią te nicki? 3 obrazek.
Fabuła jakaś pomieszana. Ni z tego ni z owego wpada do lasu Kerasil i widzi jak DracoR zabij kolesia :/ Staczają walke, a pozniej Kerasil idzie do zakonu. Hmm... Nie jest to mocna fabuła, więc nie myśl, że ci pójdzie łatwo ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pusto , w miescie podłoga , jak dusi tego łebka to rece rozmazane i miecze swietlne?! ehh 4/10 po tobie sie wiecej spodziewam
|
![]() |
![]() |