|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: WAWA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 125
|
![]() Mam problem z grafiką w Tibi, ponieważ jak gram to obraz mi sie zamazuję, pojawia się jakieś białem plamy. Co mam zrobić? Zmania rozdzielczości nie pomogła, grę pobierałem z globala? Bardzo utrudnia mi to grę?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Może nie masz jakiś sterowników albo coś ci się z nimi stało... Innego wytłumaczenia nie mam...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Pewnie sobie w spritach namieszales.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() wtrące swoje gp :Bardzo utrudnia mi to grę? to pytanie czy odpowiedź?
In topic: jaką masz kartę graficzną ściągnij kość piszczelową od nowa zdefragmentuj dysk, przeskanuj kompa, opróżnij kosz, usuń śmieci których nie używasz a nie usunąłeś ogólne sprzątanie jak trochę poczekasz to będzie to sprzątanie wiosenne albo jeżeli nie mam racji to prawdą jest to co mówi koledzy u góry jak by ktoś nie wiedział o co chodziło z tą kością piszczelową to:tibia oznacza kość piszczelowa pozdro |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo masz coś z oczami (białe plamy, zamazany obraz)
![]() ![]()
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: WAWA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 125
|
![]() Nie napewno tro od karty graficznej niezależy bo mam Asus Geforce 7900GS PCIex 256MB TV DVI Box
|
![]() |
![]() |