|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() na takim cypelku gdzie są 3 kopalnie(te ostatnie) kolo ostatnie (tej na zachód) musisz lopatkom dziure otworzyc i podziemiami przejsc do mino tower(pod ziemią są mino archery i zmykłe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() http://tibia.pl/earth.php?x=32492&y=31965&z=7 za którymś drzewem trzeba rozkopać łopatą.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Jak tam idziesz to wez bp gfb. Knightem będziesz miał największe waste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() To jakim sposobem mi tam knightem UHy nie idą? Właśnie knightem jest tam najbardziej opłacalnie..
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() A jaki masz level knightem? Czasem tam jak mnie atakowały na raz 3 magi, 3 archery i 2 guardy to dostawałem po 200hp na ture. Jedyna szansa to zaraz po wyjściu gfb techniką up/down.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chce isc tam knightem 20 lvl skile 56/49, a moze znacie jakies inne miejsce zeby sie dorobic jak najszybciej z 10k, ale slyszalem ze jak dobrze idzie to tam mozna po 5k na 1h chlapac.
Ostatnio edytowany przez patrykmis3 - 02-02-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() 2x up noob rox
Na poziomie z mino magami nie ma 3 magów na 1 poziomie, i nie ma tam żadnego guarda więc nie pieprz. Ja to bym się tam knightem nawet nie pchał tylko do kopalni albo na Mintwalin poszedł. Zawsze na poziomach z guardami i archami pełno ludu jest. Sry za Offtop