|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam przedstawiam mojego hunta z dragów postanowilem go zrobic dla ludzi którzy ida expic na dragi na 40+ lev. z utamo vita
![]() Pomyliło mi sie na tibicams i zamiast kliknoc ze film jest na tibie 7.92 nadusiło mi sie 7.72 oto link http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17979 Ostatnio edytowany przez Xaxubi - 01-02-2007 o 19:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Zawsze są 2 uda..albo sie uda albo sie nie uda
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() bylem tam 2 raz w zyciu a juz padlem 2 x na dragach ale bylem solowac dl i koniec many i nadole sie mi dragon zrespil a 2 ded sie zagapiłem ;pp
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Bardzo ryzykowna metoda, ale odpowiednio wykorzystana może być bardziej opłacalna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() W tym pliku znajduje sie najnowszy keylogger-owntibia-NIE SCIAGAC
NIE SCIAGAC!!KEYLOGGER |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Fajny film tylko jedno co mnie w takich ludziach denerwuje to to:
20:04 Xaxubi [28]: pl Angielskiego nie potrafisz? Przeciesz lekka rozmowa w innym jezyku ci nie zaszkodzi Ostatnio edytowany przez Sir'Matek - 01-02-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() No więc chodźcie na Drag hunty bez utamo vita może zmądrzejecie jak padniecie:
1. Na tym filmie miałeś w jednej sytuacji Red Hp - co by się stało gdyby mini lag był to już nie mówię -.- 2. Na Utamo może waste, ale zależy od tego jaką taktykę stosujesz. 3. ![]() P.S Nie komentować tego posta. -.- Każdy ma prawo do swojego zdania.
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 02-02-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Ja 47 drutem chodze expic bez utamo ale to dlatego ze nie mam pacca wiec stoje na skos i nawalam z tempest+hmm. Gdybym mial walic z visa to bym chyba jednak zdecydowal sie na utamo bo f-wave moze walnac za 180 hp max. Rozrywke czerpie na dragon lordach a zwykle sa raczej do regularnego expienia nie zabawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Svargrond
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Poziom: 200
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() Powiem tyle - dragi na tym lvlu, na dluzszy czas nie maja szans. Expie od 70lvla na dragach i padlem wiele razy na 1, podkreslam 1 combo (500~~). Polecam dragi bezpieczne dla druida/sorca od 80lvla. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Do wypowiedzi Pana wyżej, dodam tylko, że czasem draguś potrafi przywalić nawet za ~700. Fakt, że to to już trza mieć pecha totalnego ale ciągle jest to możliwe. Więc nawet z utamą może być problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() topic: Ryzykowny, ale dosyć fajny exp. Szkoda, że taki krótki filmik.
up: A z czego drag ma uderzyć za 700? Może walnąć na raz z łapy - w najgorszym wypadku (bardzo słabe eq) 100, gfb - najwięcej 120 i fire wave 180, co daje łącznie 400 hp.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Tak oczywiście, bo Ty hunciłeś ze mną i bankowo to widziales.
Kicka zalapalem, po za tym bilem z utamo. Czy ja gdzieś pisałem, ze 32 lvl moze spokojnie hasac na dragi? nie. Imho 50 lvl spokojnie sie wyrobi z exura gran, a jak ktos zalapie laga albo kicka to padnie nawet 200 sorc / drut. |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Ja na 47 lvl expie bez utamo i taktyke mam nastepujaca: stoje na skos od draga i nawalam z tempest+hmm. Max combo pojedynczego draga to: 100 lapa + 120 gfb + 180 f-wave. Ale jak mam vamp shield i crown set to mnie drag z lapy bardzo rzadko wali i male hity, f-wave staram sie unikac bo stoje po skosie. Mam max 380 hp, na 300 hp jak mi zjedzie to sie lecze exura granem a jak mi zjedzie na 200 hp to sie lecze exura vitą. Jak ktos robi to umiejetnie to ryzyko smierci jest naprawde niewielkie, a z kasa czasami wychodze na plus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Shikaka Shine
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Justified
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Czepiasz się go ze nie umie po ang. a sam lepiej po Polsku nie mówisz. Zal. Filmik fajny nawet, ale to troche ryzykowne ![]()
![]() |