|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. TO jest moj 1 fake w zyciu.To jest prolog.Jak chcecie mozecie go ocenic.
Reszta czesci nie jest w formie url ![]() Prolog - tu Czesc 1 -str 3 post 1 Czesc 2 -str 3 1. [img] ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 03-02-2007 o 18:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Wiesz...Troche uciążliwe jest ciągłe klikanie i czekanie aby sie zaladowalo. Zrob to w znaczniku [img] to ocenie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() [img]link do obrazka[/img]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 2/10
Niechcialo mi sie klikac ale niezle wygląda
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Nudne kilkanie fabula nawet nawet aa i czemu na ostatnim obrazku Skarbinik mowi na czerwono?
Popieram pierwszego pana ocenie potem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() eHH Jak probowalem zamiast URL wpisac IMg to mi zdjecie potem nawet powiekszyc sie nie chcial ;O
bo to juz nie skarbnik xD E ten Prolog tak ni jaki bo 1 raz robilem chcialem sie wyzyc ale zapewniam ,ze 1 czesc bedzie normalniejsza i staranna.Nie bedzie to o SUPER HIROOO. ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 30-01-2007 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Poziom dna morza... Boże, czy każdy musi walić takie błędy? (ZGINOŁ! Boże...)
Ten twój "humor" wcale nie jest zabawny. Iście klozetowy... lepszy humor znajduję na ścianach w klopie publicznym. O jakości grafiki już nie mówię, bo tego nie da rady nazwać jakością. Ale cóż, pierwszy fake, to tego się za bardzo nie czepię. Ale cyklop jako troll to już przegięcie. Grafika: 5/10 (tylko ze względu na pierwszy fake, następny pójdzie po ocenie za takie coś) Ortografia: 0/10 (niezasłużenie, ale co zrobić... ujemnej skali nie mam) Pomysł: 2/10 (kolejna Wojna ze Złem... to się robi nudne) + Eee... mogło być gorzej? - "humor", "ortografia", JPGowa pikseloza i to, że tu można pisać i pisać...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Zacznę od tego gorszego:
-potwory chyba nie twoje -nie ciekawa fabuła -nie wiedziałem, że cyklop spokrewniony jest z trolem ![]() -tytuł coś nie przyciąga plusy: -o ile się nie mylę, miałeś spotkanie z warhammerem fb. Bretonia to armia, która zajmuje 4 miejsce w moich ulubionych ![]() wood elves dark elves high elves ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() EHhh Ortografie mozesz sobie darowac
![]() -co do grafiki jest to moj 1 FAKE Btw(A ty 1 fake robiles jak Glaves?) -humor denny^^ Jak dla ciebie ![]() -Walka dobra ze zlem a co mam zrobic nie zrobie przeciez 41wieku ?
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Nie, odrazu zrobil 2 fake xD Dlaczego nie zrobisz 41 w.?
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Up
Nawet mu nie mów bo nie chce żeby były dwa fake o 41 w. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cloy
jaka oska? Bo ja w bialym mieszkam. OSKa moja to Dziesieciny ![]() @up Ja gram w figurki Fb-chaos 40k-SPace (Marynata) ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Zapraszamy do działu pierwsze fake !
Teksty są jakieś takie nie teges "Masz gumki?"... Krzywo wklejony chodnik ... cieńko 2/10 @down Po to on jest ,a to czy go lubisz czy nie to mnie nie obchodzi ... I raczej tam powinieneś zamieścić ten fake.
![]() "Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna." Ostatnio edytowany przez Terry664 - 31-01-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie lubie dzialo moj pierwszy fake a o gumki chodzi recepturki @topic jutro 2 czesci ((bedzie normalna)) ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wtf w temacie jest pierwszy fake !!!! a to jest złew zamknac temat
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() ahh nie będe oceniał prologa ale po nim mówie ci że pierwszą część tak ci objadą ocenami że chyba zrobisz new konto na tibia.pl więc daruj se to fake chyba że masz jakieś ciekawe pomysły
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5