|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam otuz problem jest taki.. zrobilem questa eleonore na żółwie wszytsko łądnie piekne i zrobiłem go i zaczołen na nim expic bardzo szybko i fajnie sie expi tylko :// ... Toady zabijam szybko Tortoise nie ; / wale im po 30 i szybko sie respi i pomyslałem na takim rozwiazaniem:
Bp GFB BP HMM BP UH Albo sprzedac mojego Bright Sworda i Crown Shielda i kupic za to Giant Sworda MOje skille to 60/55 lvl 28 .. ; ) Jak wiadomo Toady wala z trucizny i najbardziej to mnie wkurza ;/ bo z daleka i mnie trapuja te potworki ; ) i nie wiem czy jest sens doskillowac do 65 mam apcc i nie chce go zmarnowac ;/ mam tera ferie i chce szybko wbic 30 + lvl I mysle na rozwiazaniem sprzedac BS i Crown Shield i kupic za to giant sworda.. Prosze o pomoc.. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak chcesz tam na siłe expić to kup GS'a. Ale jestem pewien, że powinieneś mocno poskillować.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 70/70 z GS'a/Dlance/WH i jedziesz i powinno Ci się zwracać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
ja mysle ze ty bys mogl expic na zolwiach ale brzez ze soba uhy na dluzszy hunt powinno sie zwrocic ale z gs'em exp bo z bs + tarcza sie nie pyla ![]() @temat ja ci radze doskilowac do 70/70 kupic gs'a i uh'ów trooche jak na dluzszy hunt i manasow troche zeby exna pox uzywac ale mogels nie kupowac pacca na tak marne skile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
![]() |
![]() jeżeli będziesz miał skille ~75 meele to możesz wziąć gsa i ze 2 bp uh i ci na noc powinno wystarczyć i się zwrócić. Żółwie mają dość sporego defa więc z takimi skillami faktycznie może być ciężko nawet z gsem
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Imię: Xurda
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
![]() |
![]() Czesc.
Jechalem na zolwiach od 25 lvla, 80/80+~ + dosc dobre eq (min. sca ;])... 0 waste, czysty zarobek... Skilluj do 70... Taka moja rada ![]() Pozdrawiam Pingwin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Barlinek
Imię: Ultar Graf
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Na zolwie to nie ma co isc ze słabymi skillami i FSem i BSem tylko GS w łape i exp leci bardzo szybko no i zawsze miej przy sobie kilka bp uh zebys nie musial sie co chwile wracac.
Ja sam mam teraz skille 67/66 i jak dobije 70 to lece na zolwie tylko pacc kupie za tydzien i gitata gra. Zrobcie cos podobnego to koszta powinny sie zwracac z nawiązkom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Nie graj knightem bo jest do du*y
Kup GS'a bo bez nie go wolniej zabijasz.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Do wszystkich co tu pisali. Ja tam expie od 38 lvl z GS'em i wierzcie mi - z dupnymi skillami. Ja radze Wam expic z manasami... zamiast wastowac UH czy czego wy tam uzywacie podbijcie sobie m lvl EXURUJąc sie. a jak was okrązy więcej niż 4 Toady to exori walnąc. Optymalne rozwiązanie to 2 handet weapon
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() czy ja wiem na tym lvl zolwie?
![]() Niewiem jak tam inni ale ja nie lubie expic z 2 reczna bronia (to chyba dlatego ze mam d-lance) ale z gs'em moglbys popiegac |
![]() |
![]() |