![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy to prawde,że dzięki temu przedmiotowi można zdejmować skórę z martwych minotaurów?
Mam parę pytań: 1.Czy jezeli zdejme skórę z minotaura,to czy mogę zdjąc ją drugi raz z tego samego ciała ?(to logiczne,ale błędy w Tibii się zdarzają...) 2.Czy mogę tym również zdzierać oczy Beholderów z ich martwych ciał? 3Jakie są ceny tego przedmiotu? 4.Skąd ów przedmiot zdobyć? 5.Gdzie znajduje się npc Irmana? Szukałem,nie znalazłem,w Tibii nie byłem długo zalogowany. Jeżeli był taki temat,to nie umiem szukac. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Grimera
Poziom: 55
Skille: 25 Def
Poziom mag.: 54
|
![]() 1.Nie można.
2.Nie można. 3.Ok 10k w sklepie 15k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() obsidian knifa można zdobyć z questu
jak go zrobić nie mogę powiedzieć bo będzie qs pzdr ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 1.Nie
2.Skóry z minosów, smoków, smoczych władców, wszelkiej maści jaszczurów, kości z Bonebeast, behemoth fangs z behemothów. Z niczego więcej. 3. W zależności od świata i od tego, jak bardzo komuś się spieszy aby zdobyć addon. Popytaj na game chacie lub obserwuj trade channel. 4 i 5. http://www.tibia.pl/map.php?map=venore punkt 10 Irmana jest na 1 piętrze. Co do noża-popytaj tamtejszych npc ![]() Od graczy: od 8 do 12k. Zdobywając samemu-od kilkuset gp(jak masz pacc i chce ci się zdobywać odpowiednie przedmioty) do ~15k jak kupujesz gotowe komponenty i...cóż co z nimi zrobić dowiesz się w odpowiednim czasie. Quest jest banalny, ale trza trochę pogłówkować.
![]() |