|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wszyscy Polacy grający na Azurze, Proszę o Podanie w Poście tutaj swojego Voc, lvlu , preferowanych huntów. Chcę stworzyć listę ludzi którzy będą mogli między sobą dobierać się na hunty, sprzedawac sobie runy itd. Bo lepiej sprzedac uhy/hmm polakowi niz szwedowi. Lista ta opiera się na tym temacie do dyskusji na jej temat otwieram drugi Topic. Modków proszę o usuwane wszystkiego co nie ma formatu zblizonego do wzorca podspodem. Odpowiedz na pyt skad wiedziec kto jest online przeciez nie bede trzymal wszystkich w vipacj jest prosta, jak jestes online i chcesz byc znaleziony przez uzytkowników listy po prostu wlacz forum i odpal sobie ten tema w tle(dzieki bogu ( i ftp.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Preferowana Forma: (info postaci) Aboleth Armanio|Paladyn|lvl 23|63/51|Brak preferowanych huntów| Kupuje uhy(każda ilość)| Status konta : FACC (komentarz do postaci) Chwilowo nie ma preferowanych huntów, ale lvl rośne szybko i tak owe niedlugo sie pojawia w tym poscie po edycji, skupuje bpki uhów, ile sie da ![]() (Komentarz do Pomysłu) Mi się podoba, zobaczymy czy zda egzamin
Podpisano, Ezekiel Armanio Dumny Aurak Brygady Śmierci. (Deszcz Tysiąca Płomieni) "Doom Brigade is a State of Mind" Ronin. Ostatnio edytowany przez Matibu - 13-08-2004 o 14:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Aboleth Armanio|Paladyn|lvl 23|63/51|Brak preferowanych huntów|kupuje uh.
FACC Chwilowo brak huntów ale ciagle lvlek rosnie i niedlugo beda(nad dragami już teraz sie zastanawiam), skupuje uhy. Mój pomysł to jak ma się nie podobać. comment: nie usuwać wiem że można edytować ale to moje zgloszenie ![]()
Podpisano, Ezekiel Armanio Dumny Aurak Brygady Śmierci. (Deszcz Tysiąca Płomieni) "Doom Brigade is a State of Mind" Ronin. Ostatnio edytowany przez Matibu - 13-08-2004 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
|
![]() Pan Wlodek knight 40 lvl skille 76 74 i rosna .. huntuje na dwarfach i czasem dla rozrywki na dragach (smokach)
Ostatnio edytowany przez PLX PLX PLX - 13-08-2004 o 14:42. Powód: pomylilem level |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Lord Ganc
Level 29 Mlv 40 Druid Ja teraz hmmm amazonki ;p bo nie mam hmm <kasy na nie> tak to beholfery chociaz po upate to nie wiem >.< i poh , slimki , czasme roty i orci jak mi sie nudzi ![]() AZURAAAAAAAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() pan wlodek to huntuje na ludziach podchodzi nap...arza i krzyczy thief za nic ale to btw.
Alojzy Wymiatacz druid 21 poluje na ghostlands [gl] Kaarstag przedchwila byl 20 jest 19 ;/ huntuje na gl i amazonach
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Karlos of Order LVL 20 MLVL 3 caly czas siedze w AB
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Turkcan Swordmaster|Knight|26lvl|4 mlvl|56/52
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TSmaster - 12-09-2004 o 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Cors Ent l 43lvl palek l hunty- jakis expik na smoczkach moglbym z kims chetnie pojsc.
kupuje hmm- kazda ilosc - cena do 1k za bp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Cors ja Ciebie czesto widuje w ab
![]() |
![]() |