|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18325
26 zrulowanych monsterów w jednym pomieszczeniu jedzie w 5 sekund 27 lvl rookslayera! Męczyłem sie ponad 1h aby to zrulować - myślę, że będzie się Wam podobało. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() NIE ZRULOWANYCH TYLKO ZLUROWANYCH !
Niestety nikogo tym raczej nie ubijesz, bo w 1 sekundzie nie padnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Kurwa jaki szit... Japierdole... myslalem ze cos lurujesz i w huj ludzi pada... a ten lurnoł potwory i patrzył w ile by go zabiły... No to zeczywiscie hardcore kurwa. Szkoda gadac jak wam sie ludzie nudzi. Wogle trzeba byc tez debilem zeby miec 27 lvl na roku : /
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bialas n00bie jeden, to jest filmik dla tych co interesuja sie rookiem, a ciebie nie obchodzi rook i jest bardzo wyraznie napisane, ze to jest o rooku, wiec nie wiem na jaka cholere sciagasz te filmiki -.-, tepy jestes czy co. Rozumiem filmiki sa dla wszystkich, ale skoro od razu widzisz ze DLA CIEBIE to gowno wiec sie zastanow next razem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Kurwa czy to jest normalen nobie jebany co on robi? to ten koles ma dałna od*******ając takie maniany... Co kogo kurwa mac obchodzi w ile go zabiją zlurowanie potwory... Japierdle tempoza w huj. A ty to kurwa wogle nub taki jak tamten. Tez masz 30 na roku? japierdole co za pajace (...)
@edit Powidzenia na roku chłopcy, pojeby pierdolone, lamusy niedomyte w*****acie ludzi od samego rana. Ostatnio edytowany przez Bialas - 07-02-2007 o 11:55. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zrulowałem wszystko co się dało!! Wszysto inne już znikało ! Padły 3 osoby, które weszły na żółtej energii. @ Bialas Brak komentarza. spróbuj sam zrobić coś takiego, kiedy co chwile przyjdzie ci jakiś noob i zabije potwory, które już ciągnęłem do tej wieży. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up masz racje, sam gram rookslayerem i wiem jak trudno lurowac zeby kogos zabic ^.^ Ale mam sposoby ![]() @topic Ładny film ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Co do filmu - mało skuteczne, aczkolwiek gratuluje wytrwałości :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() BahuahBuhauha ja tak robilem na pandorii z Deejay chaos'em : D padlo pare osob.
Ale potem wzielem boxy i wszystko na 1 kratke wtedy byl hardcor ![]() ale slabo cie jechali : P |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bialas tym slownictwem pokazales jaki jestes inteligentny inaczej. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
ciągnąłem* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
![]() |
![]() N/c wez ziomek nie rob takich filmikow bo to niejest sztuka wystarczy lina i troche szczenscia do respienia sie monsterow -.- lepiej bys pokazal jak lejesz te monstery -.-
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Spróbuj sam zrobić coś takiego na Kyrze, gdzie jest pełno noobów i rooklayerów na roku. Pisze się " szczęścia " a nie "szczenscia" |
|
![]() |