|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() Witam.
![]() ![]() ![]() Wiem Wiem Mlvl Sux ;] ![]() Btw. Znajde Inne fotki to wzuce ;] Pzdr :** |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Po 1 primo mam nadzieję, że temat się rozwinie ale chyba jest już temat 'ala "only śląsk" ale życze mu jak najlepiej
![]() Po 2 primo|: >Mikołów >kibic Rucha >szwagier w Chorzowie >moge umieszczać zdjęcia? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żaallllllllll.brrrrr Jak tacy jak ty mnie denerwują ...Po Chu*a robisz następny temat lawl. Jak wszyscy zaczną robić tematy ze zdjęciami osób z ich miast to całe forum zaleją topici w stylu USTRZYKI DOLNE WYMIATAJĄĄ! ONLY TARNOW! POZNAN ROX i tym podobne. zallll. Zaśmiecasz forum. WYYYYJDŹŹŹŹŹ
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() @up
ladne ss-y 2@up jesli jestes na forum zeby tylko obrazac to sam wyjdz i nie wracaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nikt nie jest taki głupi jak ty żeby sie na to nabrać... nc @Gratki for all ![]() Jakiś stary screen z ponad 3 miechów.. ![]() A tu jakiś sprzed miesiąca ![]() ![]() A tutaj najstarszy ss jakiego mam ![]() ![]() Pozdrawiam, Blooder. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() Eh.. ludzie sie czepiaja ze next temat
![]() Stare ![]() ![]() Stare ![]() ![]() Too! ![]() Bright sword Quest Ah ta droga ;] ![]() No i Done! ![]() No to Jazda ludziska!! xD! |
![]() |
![]() |