![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() W tym temacie zamieszczajcie swoje nowe grafiki do tibii, najlepsze wybierzemy i stworzymy nową grafe do tibii na Tibia Sprite Editor.
Wymaganią są takie: -rozmiary 32x32 -obrazki powinny być na fioletowym tle (255,0,255) w hexie to chyba #FF00FF oto moje: two handed sword ![]() ![]() giant sword ![]() ![]() ![]() Double axe ![]() dragon shield ![]() ice rapier ![]() buty (glany?) ![]() ![]() ![]() Fire sword ![]() ![]() zrobie jszcze nowe Screeny: ![]() Wy też dawajcie w tym temacie swoje grafiki, a jak podobają się wam moje to dajcie mi plusa ![]() Ostatnio edytowany przez Gorcik - 30-08-2004 o 21:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Grafy spoxik. Jedyne co mnie drażni to te 2 swordy są bardzo podobne... Ale w sumie fajnie to wygląda, takie... kolorowe?.
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście + na zachętę. Ostatnio edytowany przez Descartes - 27-08-2004 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() @up
no wiesz te dwa swordy sa bardzo podobne bo to giant i twho handed sword, a w tibii są też bardzo podobne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Cień
![]() |
![]() Wiesz co... te swordy wygladaja jak plastikowe
![]() ![]() ![]() Dragon shield podoba mi się, ale chyba jednak lepszy byłby z czarnym tłem, nie z bialym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Cień
![]() |
![]() ooo widze że kiedy pisałem dodałeś nowe itemki ( fri itams plx 8))
Czas na krytykę ![]() hmmm ogólnie niebrzydkie są już nie ma tu taqkich kolorków zabawkowych ale: mógłbyś dodać gardę do ice daggera Buty są WYPASIONE tylko że mógłbyś je trochę uatrakcyjnić, np. w prawym bucie jak język wystaje max by wygladalo jakbys go podkręcil do dołu. Kolorek też jest troche taki nijaki, na rózowym tle wyglada fajnie ALE jak się wtawi to tibii to tam jest czarne tło, więc widać będzie tylko czerwone sznurówki ![]() W tibii czarne rzeczy są takie to nie szare, nie czarne (coś pośredniego 8)), więc jak chcesz robić czarne rzeczy najlepiej będzie : jak masz dragon shield lub coś czarnego to weź print screen, pobierz w paincie kolor z czarnego itema i włuż na swuj item Rób dalej !! Robisz coraz lepsze itemki !! Ostatnio edytowany przez Shadow - 27-08-2004 o 19:35. Powód: po co mam pisać 3 posty pod rząd :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Gratz, ładne tylko ktoś już wspomniał, że one są takie plastikowe
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() -G-R-A-T-Z-
Masz telent ja bym tak nie umiała zrobić ![]() Najbardziej podoba mi się Dragon Shield |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja narazie stworzylem tylko ten wiejski scale armor :http://img.photobucket.com/albums/v2...Scalearmor.bmp
Ale wieczorem postaram sie zrobic wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ueeeeeeeeee a mi się obrazki nie wyświetlają
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może okularki słabe?
![]() A grafiki nawet niezłe, tylko są nieco zbyt... Hmm, plastikowe? Musiałyby być bardziej pasujące do klimatu Tibii, bo na razie to mi się to kojarzy ze słodziutkim Final Fantasy IX ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() buhuhubububuhhubhuubh uuuuu brzydke jak ja nie moge
![]() ten FS GS i 2hs bue brzydal glanki buuhbuhbu co to m być ??? IR nom to jeszcze ładnie ci wyszło DS buugubhuuhu DS jest jagby z łuski smoka a to jaki drag jest iały ?? ?? ?? żaden robiłem i robie graficzki do tibi poprosze kumpla wstawim mi na stronie to wstawie na forze moze kiedys pa ide gaficzki robic aha i plz bes komentarzy ja bym tak nie potrafila kazdy to potrafi ja jak mialem 10 9 lat to bez talencie byłem a jak mam11 to nagle rysowac sie nauczyłe |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
dobra cwaniaczku skozaczały czekamy na twoje prace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 13-09-2004 o 20:23. Powód: pare bledow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() wiesz co koles grafike to ty lepiej zostaw gm`om
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Większość to GM'y
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Ja niewidze obrazkuw
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mmm..nawet spoko oprócz tego dragon shilda.
I kolory możesz troche przyciemnić to bedzie git A tu mój obrazek: http://jackiew13.w.interia.pl/axe.gif Ostatnio edytowany przez Jackiew - 15-09-2004 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Re up:
Niedość że ostrze uszkodzone (chodzi mi o całą część metalową czy z czego to tam zrobione ![]() ![]() Troche krytyki było .. zara coś spróbuje zrobić to pokaże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() No ok, daje nowe rzeczy które JA narysowalem
![]() ![]() 1) Jakaś tam nieznana runka (run magiczny (rune) ) ![]() 2) Crystal mace (c-mace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro all...założe wkrótce nową galerię na temat moich prac (topic) jeśli sie spodobają ![]() |
![]() |
![]() |