|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam chcielismy z kolega pohuncic troszeczke więc tka naszae ekipa:
21 druid 29 ek (to ja knight set c shield bs ) I bylismy wczoraj na Wywernia loot dopisał wand of inferno wylecialo (ubilismy tam z 4) i teraz chemy isc na dragona tam na zamku i co wziasc? na wywernie wzielismy bp uh,bp hmm A na Dragona ? wiem ze combo po*******a mam 4 mlvl wiec uhy moge miec mam ze bp Co jeszcze wziasc ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Ty weź Giant Sworda i UHy w zależności ile będziecie huncić.Kolega Duuuużo HMM i manasy. Kolego wrzuca utmo vita i pije manasy a ty się UHasz i bijesz Dragona na full att.
było....było...było... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Elite Vlood
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 63/62
Poziom mag.: 3
|
![]() Na 1 dragu nahuncicie
![]() a i uhaj sie jak masz 300 hp ( mi bylo szkoda uha przy 250 i spadlem na hita a drag na bordowym biegal) Ostatnio edytowany przez Snorri - 08-02-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Weź bp of uh, bp hmm i to raczej Ci starczy, zależy ile chcecie tam siedzieć |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
oprocz tego, ze nie polskie znaki wszystko poprawnie napisane, wiec dziwna ta nauczycielka ![]() @topic skili nie podales, a co do zamku to odradzam za duzo osob sie tam kreci radzilbym resp na powierzchni blisko kazo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() wez dobre eq, manasy i gsa
kolega niech wezmie manasy, hmm, uhy<< on cie wiecej uhnie niz ty sie uhniesz!!
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >up
Puk puk w łepuk. >topic Słowa: "hunt" i "drag" nie mają szans występować obok siebie. Dragi pojedynczo są cholernie nieopłacalne. Już o wiele bardziej opłaca się na Wyvernie siedzieć : | |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Zana Mililga
Profesja: Sorcerer
Świat: Solera
Poziom: 33
Skille: 17/23
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() moim zdaniem pierścień w zależności z jakiej broni masz (sword,axe czy też cluba) i bp lmm z dwa bp uchow i mozesz bp hmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie lepiej poblokować koledze dwarfy guardy
![]() A jeśli chcecie iśc na mini hunta dragów to polecam wieżyczkę dragów w Venore 3 dragi na jeden resp (oczywiście pojedynczo), możecie też iść na respy dragów do Thais i biegać po respach wyciągniecie wtedy 4 dragi na respa ( ale z respem dwóch dragów na small rubies quest, oczywiście musielibyście bawić się z ropaniem ich) Co do ekwipunku na "wyprawe" zależy ile chcecie siedzieć ale proponuję z 2-3 bp uh, kilka hmm'ów dla Ciebie, a druid masę mfów (z 3 bp) i mnóstwo hmmów. Lecz nie polecam huncić dragów na waszych lvlach. Pzdr |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() [quote=Zima'Druid;1253487]Witam chcielismy z kolega pohuncic troszeczke więc tka naszae ekipa:
21 druid 29 ek (to ja knight set c shield bs ) I bylismy wczoraj na Wywernia loot dopisał wand of inferno wylecialo (ubilismy tam z 4) i teraz chemy isc na dragona tam na zamku i co wziasc? na wywernie wzielismy bp uh,bp hmm A na Dragona ? wiem ze combo po*******a mam 4 mlvl wiec uhy moge miec mam ze bp Co jeszcze wziasc ? Wiesz mógłbyś wziąć jedynie : -uhs -mf -hmm To wszystko więcej nic nie trzeba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Wez gsa bo za duze koszty beda jak bedziesz z bs bil. Dragon wali z magii wiec tutaj chodzi o to zeby jak najszybciej zabic. Najlepiej jakbys ty walił z gs'a i sie leczyl, a sorc z hmm na manashieldzie i w miare mozliwosci vortex.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ~ A ogolnie to nie wierze w to ze masz 29 ek (pewnie knight tylko tak dla szpanu mowi) Ale to nie wazne czy tak czy nie(Cuda sie zdazaja). Wiec najwiecej weźcie gfb zartuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ihow nie bierz bo to waste. Lepiej poczekac az ci do yellow/red zjedzie i sie uhnac niz ihowac na greenie ;o
|
![]() |