|  17-08-2004, 00:49 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2003 Lokacja: Kolacja Wiek: 37 Posty: 372 |  Pix Art od Linka <new> Będę tutaj umieszczać moje skromne pixel arty. Jak na razie tylko jeden, a dokładniej avatarek. Zastanawiam się czy go wstawić czy używać aktualnego.  Skoro ludzie wolą rzeczy związane z Tibią to oto moja pierwsza tarcza. Ciężko się cokolwiek robi w tak małym polu dlatego tak strasznie cienko wygląda. Ale pracuję nad tym, mam nadzieję, że uda mi się stworzyć coś na co będzie można patrzeć   Dodaję jeszcze do tego axe. Nie wiem w sumie jak go nazwać, ale ważne, że jest    Dwie wersje, bo nie wiedziałem która lepsza, chociaż teraz widzę, że chyba bardziej podoba mi się ta z czarnymi konturami. Mam jeszcze na czarnym tle, a wygląda to tak:  
				__________________   Ostatnio edytowany przez Linek - 17-08-2004 o 15:59. | 
|   |   | 
|  | 
|  17-08-2004, 13:47 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Ładny art zmień będzie git, aczkolwiek myślę, że zatwardizałych tibijczyków, "zamieszkujących" to forum kręcą raczej arty, i grafiki związane z tibią... ___________ To nie było upomnienie, lecz powiadomienie  Pozdrawiam 
				__________________ Shard, the Legend retired | 
|   |   | 
|  18-08-2004, 11:14 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 08 2004 Lokacja: Gdynia Wiek: 36 Posty: 35   |   Podoble do Orcish Axa    Tak mi sie wydaje  P 
				__________________ Dragon Deskelt <40lvl> <Knight> <Secura> "My mother was a witch, she was burned alive thankless little bitch, for the tears I cried take her down now, don't want to see her face" | 
|   |   | 
|  21-08-2004, 20:27 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 08 2004 Lokacja: Mroczna wieża w Palanthas..  Wiek: 37 Posty: 3   |  Nie no  , COOL! Linek kurde normalnie podoba mi sie ten toporek jak nic...(hehe kiedy sesja?)   | 
|   |   | 
|  22-08-2004, 10:14 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 10 2003 Lokacja: Gdansk Wiek: 34 Posty: 466 Stan: Niegrający   |   Troche slow krytyki   : Na avatarze slabo widoczne litery... Tarcza wyglada jakby ktos jej odgrzyl czesc  Toporek zarabisty  , lepiej wyglada z czarnymi konturami  . PS: Narysuj cos jeszcze. | 
|   |   | 
|  25-08-2004, 17:55 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2003 Lokacja: Kolacja Wiek: 37 Posty: 372 |   Dorzucam jeszcze jeden obrazek, co prawda powstał wcześniej niż tamte, ale nie wiedziałem czy nadaje się do pokazania. Teraz się zdecydowałem, więc oto moja wieża.   Już jest wieża  Wiem, że nie wygląda dobrze, ale coś chciałem wrzucić, żeby temat nie zaginął  @besn Zauważ, że wieża nie jest jako nówka z zamku, to było moje zamierzenie, żeby była krzywa. Cieniowanie wiem, że cienkie, bo to była moja bodajże druga praca. Pokazałem ją w sumie tylko po to, żeby ożywić temat. I nie wiem o jakie czarne plamy w środku kamienia ci chodzi? Jeśli o te co są na każdym kamieniu, to jest to skutek pewnego jak by to określić zużycia kamieni, gdyż jak już napisałem moim zamierzeniem było narysowanie trochę już "zużytej" wieży. Ok, wieża z ramką, chwilę to trwało, ale wrzucałem na serwer a mi net wolno chodzi   PS. Jeśli ramka ma być grubsza, to wystarczy słowo  
				__________________   Ostatnio edytowany przez Linek - 26-08-2004 o 13:27. | 
|   |   | 
|  25-08-2004, 19:55 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 09 2003 Lokacja: Toruń Wiek: 35 Posty: 197   |   Axe wygląda znacznie lepiej bez czarnej ramki. Te kropeczki (zółte i czerwone) na tarczy, przypominają mi uśmiech. Ale kształt ogólnie jest dobry. Wieża, no cóż, jest ona w kształcie napisu Angelfire   , znajdź lepszy serwer i wtedy ją pokaż. | 
|   |   | 
|  25-08-2004, 21:24 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 06 2004 Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu) Wiek: 34 Posty: 189 Stan: Aktywny gracz Imię: Makrelus Profesja: Master Sorcerer Gildia: Killer Teddybears Świat: Hiberna Poziom: 52 Skille: 21/27;) Poziom mag.: 53   |   Axe mi się podoba, tarcza mniej. Wieży nie widać, chyba że to jakiś nowoczesny projekt w kształcie napisu   Edit: Teraz ją widać. Nawet ładna. Jeszcze lepsza byłabny kilkupiętrowa. Ale niezła. 
				__________________ Hejeczka! Ostatnio edytowany przez Makrela - 26-08-2004 o 12:44. | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 13:02 | #9 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 19 09 2003 Wiek: 38 Posty: 633 Stan: Na Emeryturze |   krzywa ta wieza+p slabe cieniowanie, brak czarnej obwodki(to moze nie minus ale by sie przydal;]) i nie dokonca wiem co robia te czarne plamy w srodku kamienia | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 15:38 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 05 2004 Posty: 346 |   Tarcza mi się nie podoba, ale toporek świetny   (najładniejszy na czarnym tle). A co do wieży... no cóż, nie jest zła  
				__________________ Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 16:32 | #11 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 19 09 2003 Wiek: 38 Posty: 633 Stan: Na Emeryturze |    no wiec co do krzywizny, nie chodzilo mi o to u gory (1) tylko na dole (2) no chyba ze ziemia byla tez stara i sie zapadala w roznych miejscach/wieza byla budowana pod gorke ~  a co do tych czarnych miejsc (3) ,hmm zniszczenia na kamieniach, ja to zwykle robie poprzez pekniecia, moje pierwsze wrazenie bylo takie iz myslalem ,ze na srodku kazdego kamienia sa dziury  a obramowka moze byc, troche lepiej teraz wyglada  | 
|   |   | 
|  13-09-2004, 14:53 | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 08 2004 Lokacja: Mroczna wieża w Palanthas..  Wiek: 37 Posty: 3   |   Linek słyszałem że masz jakieś nowe prace , nawet jak nie związane z tibią to wrzucaj. Aha a co do tych krytykujących co wy od niego chcecie on jest początkujący ciekaw jestem czy wy jak zaczynaliście robiliście tak ładne prace jak on :tongue: ...Wieża to prawie pierwszy projekt jego. | 
|   |   |