|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Witam
W końcu po wielu pozytywnych komentarzach i wielu latach. (z 2 ;]) Postanowiłem reaktywować moją serię pod nazwą "The true story about monsters". A w tym topicu chciałbym zapowiedzieć 3 część owego komiksu. Który będzie się toczyć w... nie, tak nie będzie. Nie zdradzę fabuły. Postanowiłem improwizować. Tak więc każda sensowna sugestia z waszej strony będzie przez zemnie rozpatrzona i ujęta w komiksie ![]() THE TRUE STORY ABOUT MONSTERS! ![]() Zaangażuj się i twórz komiks z innymi! Pozdro Ostatnio edytowany przez PaYo - 10-02-2007 o 00:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezabardzo czaje... My mamy wymyślac Ci Fabułę ??
A ty jak będzie fajna sobie ją weżmiesz i wykorzystasz w Fake (Komiks?) ?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @PaYo
Nie żebym tam prowadził do kłótni czy tam kogoś nielubiał (^^) Ale proszę, zmień przyzwyczajenia :/ My tu mamy Fake Story a nie komiksy :/ Trochę to mnie denerwuje...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Heh, pierwsze 2 komentarze i już bulwersujące
![]() Już mówię @x2 UP Nie... jak najbardziej nie ![]() @UP Virusmaxi ja wiem, że to się nazywa fake story. Ale będzie ono w formie komiksu. Obejrzyj The true story about monsters 2 to zrozumiesz ;] Pozdro PS. skończenie komiksu to już tylko kwestia kilku dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Może jestem inny,ale nie za bardzo czaje....
Oświeć nas o wielki! @up: czyli jak zrozumiałem to jeszcze nie skończyłeś??? to po cholere robisz temat! Zrób temat jak skończysz. Ostatnio edytowany przez Oerta - 10-02-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |