|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() W końcu udało mi się dostać więc starch było nie skorzystać z okazji. Zaczynamy od mojego sorca. Zaraz po wejściu na test przywitały mnie 3-sekundowe lagi, więc wziełem wszystkie moje runy, stanełem sobie w rogu, i zaczełem strzelać w kogo popadnie. Gdy skończyły się sdki, spokojnie doczekałem śmierci.
![]() Później zaraz po wyjściu z temple zaczęłem na ślepo strzelać z e-wave. ![]() Seria e-wave część druga. ![]() Oczywiście było tego więcej, tylko niektórych niezdążyłem zrobić zdjęć. Teraz przerzuciłem się na palka. Z zapasem 3 bp uhów, bp hmmów i 400+ boltów wyruszyłem w świat. ![]() A tutaj widzimy uliczny gangbang. ![]() Uliczny gangbang cz. 2. ![]() Tutaj jakiś nub chciał mnie zabić monkiem, ale sie przeliczył. ![]() Kolejna ofiara. ![]() A tutaj zabijanie ludzi w party. ![]() Jakiś knight robi sobie nadzieje. ![]() Cudowne ciosy. ![]() Dalej to samo party, teraz zabijam jakiegoś knighta 30+. ![]() Wciąż to samo party. ![]() Ludzie w party obracają się przeciwko mnie. ![]() Nie, nie odpuszczą ... ![]() Blech. ![]() I w tym momencie nastąpił brazylijski lag, po którym obudziłem się martwy :/. Ale nie poddaje się, biore łuk i strzały i ide dalej walczyć. ![]() Tutaj jakiś palek który mnie zaraz zabije, ponieważ miałem tylko exure vite. ![]() Teraz przerzucam się na mojego innego sorca. Z 2bp manafluidów, bp hmmów i bp gfb wyruszam w świat. ![]() Przed wejściem do kazo spotykam swoją pierwszą ofiarę i ... w tym momencie następuje kolejny lag po którym budze się martwy. ![]() Później na testa już nie chciało mi się wchodzić. Jeśli test będzie jeszcze jutro to dam nowe zdjęcia z reszty moich postaci. Comments plx0rz.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Grant Grantz i jeszcze raz Grantz twoje ss zawsze sa wajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2004
Lokacja: SLU
![]() |
![]() Spoxik zdjatka... daj jeszcze jakies... A jakie lvle miales??