|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() Wiec tak :
- paralyze co moge robic? czy moge sie chociaz leczyc? czy moge kozrystac z run (jestem mag) na ile czasu jest paralyze od mumii - necromancer ile summonuje potworów? (co jak z summonuje same mumie ibedą mnie tylko paralizowac ![]() - czy na 32 lvl / 35mlvl mam szanse gs solowac? jesli tak to gdzie (spotkac 1 w przyzwoicie bezpiecznym miejscu na zabicie go), jak go bić, z summonem (jakim najlepiej), czy mnie dogoni ... i czy zalicze deda po 1 hicie: p-set,bright,warrior helm,dwarven !NIE MAM BOH! (mam zamiar bic tylko i wylacznie z SD) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Na takim lvl możesz spoko uciekać przed GS . Idziesz na orki na POH i troszke na prawo i tam powinien być GS .
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jak jestes pod wpływem paraliżu możesz kożystać z Run i czarów spontanicznych. Uleczyc sie można jakimkolwiek czarem leczniczym, starczy exurka.
A jeśli chodzi o GSa to poradziesz se bezproblemowo, na pierwszym razem zalecam podruż z kimś obeznanym z PoHem. Jak sie niemyle to respawn podany powyżej zawiera 5-7 GSów i pare hunterów. A GS z łapy wali za około 50-200. Może ci k-legsy wylecą xD
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @ re: up
no a co myślisz po co ja tam ide..... pozatym zdazylem sie juz zaopatrzyć w 36mlvl i k-arm ![]() PS: dzieki za wyczerpujaca odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @Topic
czy ktos moglby mi jeszcze tylko poweidziec o tym necro... i czy jak zabije jego summony to zrobi nowe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Paraliz tylko spowalnia (i to dosyc mocno) a nie calkowicie unieruchamia.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Rozumiem ,że po najnowszych ulepszeniach GS-a ...
solowanie tego potworka stało się nadzwyczaj niebezpieczne. I wyżej wspomniany mag miałby małe szanse. Swoją drogą , czy CIP -owie wzmocnili GS-a , aby ukrócić nadmierne lurowanie go w pobliże początkujących graczy ??? Tym lurowaniem zajmowali się najczęściej gracze na 30+ levelach ... Teraz to zadanie zostało mocno utrudnione. |
![]() |
![]() |