| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | GIANT EDIT   : JESLI SCREENOW NIE WIDAC, PROSZE KLIKAC NA NIE PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZKI, WEJSC WE WLASCIWOSCI I SKOPIOWAC ADRES DO PRZEGLADARKI. A JESLI JESTESCIE LENIWI, PROSZE WEJSC NA MOJA GALERIE : www.photobucket.com/albums/v333/Dragonciu Witam. Sa to screeny z kilki serverow. Moje, i nie tylko moje. Niektóre pożyczyłem, oczywiście za pozwoleniem ownerów. Wystąpili: Lord Pawloszek (22 druid, kilkukrotnie hackowany i rookowany) amera Xethalox 8 pall, taki n00b titania Shivaki 60 elite knight with evul skillz nova Walerianna & Zimn (Niewiem Jakie Lvle) amera Elthan ( Swego Czasu 25 m sorc, zrookowany) aldora Boombster (Swego Czasu 22 m sorc, hacked & rooked) amera Verbatimus galana I Inni  UWAGA  roszę o nie komentowanie takich rzeczy jak: jaaaaa on używa tibii gg.... To moja sprawa i jak będe musiał to się z tego wyspowiadam.... Dobra Przechodzę Do Rzeczy: Najpierw Fun Hity: Shivaki, Jak Wspominałem Evul Skills, Oto Jak Night Pall Od Niego Oberwał:  Dzieki Mazi  Next: Verbatimus (Ja Sobie Akurat Nim Grałem I Zrobiłem Test Hita Z Hmm)  Dzieki Aron  Next: Ja, Biedny Elthan Wypilem Slime (Potem Sie Okazalo Ze Niemam Exany Pox  )  Next: Testing B-arrows (Stwierdzilem Ze Ponizej 50 lvlu sie nie oplacaja  )  Next: Z Sd Od Sasiada   Next: Tam U Gory Jest Moj Hit Z Sd, Przyjrzyjcie Sie   Muerte, jesli czytasz ten temat, skontaktuj sie na gg: 6968589 Next:Z Nudow Gfbing Minotaurs (Sucky Hits )   Reszta Za Chwile. Enjoy! Ostatnio edytowany przez Pogromca smokow - 29-12-2004 o 10:36. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | Xethalox, Hit za 71 na 8 lvlu   ivyl skillor plx  Next: Ktos Chyba Dostaje Tęgie Baty...  Kolesia Pozniej Ubilem   Next:Moj Pierwszy Hit Z Sd Za 100....Jestem Taki Dumny ;-)  Teraz Pora Na Hity Z Exori  Na Screenie 1wszym ja 45 elite knightem  A Na Drugim Ja Dostaje Baty Od 100 Elite   Vamp Solo Adama N.   Nuuuuda....Ale Lepsze Nudy Niz Do Budy   PLXOR NAJS ITANS  PLXOR NAJS ITANS AGEN  Jesli Kiedys To Zdjecie Bylo Na Forum, PW prosze...  GS Solo Adama N. (Moze I Nic Ale 22 m-sorcem to wyczyn  )  Shivaki. His Eq And Ivyl Skillz ;]  Teraz Ma Lepsze, Zarowno Skille Jak I Eq  Zasada Ivyl Traina:  Prosze Nie Raportowac  Wszelkie Podobienstwo Do Postaci Jest Przypadkowe  Next: Ivity Do Domku (Wzbudzam Zaufanie ;])  J.w.  j.w.   Szpan Eq   Szpan Domkiem (Jakbyscie Niewierzyli Ze Moj)  C.D.Z (Ciąg Dalszy Zaraz), Comment & Enjoy! | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | No Wiec Teraz Czas Na Cyklopy   A Raczej Luring  tutaj bylo ich troche za duzo, wiec trzeba bylo je zabic (wiem wiem to niehumanitarne)  no a potem je zlurowalismy do biednego thais pod domek (boletraxis chcial potrenic -.-)  Tutaj Lekki Fake Mojej Roboty ;]  A Tutaj Z Kolei Moje Ulubione Zajecie Na Amerze: Hunting Draggs Solo Style (Mialem Lagga I Ds Padl)   No A To Moja Najcudowniejsza Chwila W Zyciu: Pacc. Po Raz Pierwszy. Za Tibian Cash. Oddalem Ostatnia Kase Na Pacca. I Mialem Go. Podniecalem Sie Nim Przez Tydzien, Potem Zaczalem Expic   A Tutaj Jak Zwykle Nuuda  No A Tutaj Z Kolei 1337 Error ;]  jak szpan to szpan na calego - oto ekipa na annihilatorka (ta pierwsza) z amery. Niestety Wszyscy Padli.  Ivyl Lurerz ;]  A Tu Bawie Sie Lordziachem I Robie Cyc Duela!   | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | Pamietacie Elthana? Oto Jego Droga Po Szczeblach Kariery. Od Samego Poczatku. Bez Komantarzy.                  To Juz Wszystko. COMMENT PLX! EDIT: To Nie Wszystko. Znalazlem Jeszcze Troszke. Beda Kommenty, Bedzie Wiecej ;] Ostatnio edytowany przez Pogromca smokow - 28-12-2004 o 12:39. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2004 Posty: 187 | Naprawde dobre screeny, niema to jak fotki z całego życia   | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum | nie ma jak fotki z całego zycia tibijskiego ponieważ jak jakis hunt to troche najlepiej cale Cool | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum | Super screny!!! tylko czemu niektore takie male   Dawaj wiecej!! Wyjefajne zdjecia 
				__________________ Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli  /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 12 2004 Posty: 9 | Wypas SS dawaj wiencej   WIENCEJ!!!  WIENCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 36 Posty: 43   | Bardzo fajne ssy   gratz gratz 
				__________________ Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 03 2004 Lokacja: Sanok Wiek: 18 Posty: 591   | Fajne ssy. Tez gram na titani   widzialem tam ssa z titani  Wymiatacz-knight  lvl25 TItania Ab'dendriel | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 07 2004 Lokacja: Głuchołazy Wiek: 25 Posty: 1,229 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dziki Ryjkowiec Profesja: Royal Paladin Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: 117 Skille: 96/49 Poziom mag.: 19     | Bardzo ładne fotki gratz  | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 02 2004 Lokacja: Białystok Posty: 337 Stan: Na emeryturze | w sumie to calkiem najs me omlet me plx : P | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | Nie Nabijam Postow I Jesli Cos Sie Nie Podoba To Blagam Moderatorow O Niezaliczanie Ich, Po Prostu Chcialbym Powiedziec Ze Wkrotce Nowy Zastrzyk Screenow. Napelniam Strzykawke : - )  A WY SIE NIE OBIJAC TYLKO KOMENTOWAC! | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 11 2004 Wiek: 35 Posty: 7 | Naprawde fajne screeny i jeśli mozesz to daj wiecej ze starych dobrych  czasów na Amerze (chodzi mi głownie o najlepsze czasy Lorda Pawloszka   ) | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 12 2004 Posty: 9 | Elthan Pamiętasz Rebatora? Wiem Kto Ma Jego Stuff I Kto Go Rookował | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 17   | Hehe....Nudzilo Mi Sie To Spkowalem Kilku NPC   Oto Akcja Z Zabijaniem Jednego Z Nich:  Hehe.....Kto Nie Mial Kasy Na Przetrwanie, Zawsze Dorabial Znalezionym Lootem.......Tego Znalazlem Na Depo ;-) Offtopic: Co Najcenniejszego Znalezliscie W Tibii?  To Jest Wymieniony W Poscie Wyzej Rebator, Podczas Gdy Mial 20hp A Ja Mialem Na Nim Wymierzonego Sdka (Niestety Niewidac Myszki =( )  Kto Z Was Jeszcze Sie Nie czyl Tego Wiersza? A Kto Sie Go Uczyl W TAKI Sposob? ;]  RE:Up skontaktuj sie na gg:6968589 | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 10 2006 Posty: 11 | gratuluje, bardzo ladne zdjecia   | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 10 2006 Posty: 11 | ~odswiezamy...   | 
|  |   |