|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich w moim fake.Wiec pryechodzimy do zeczy:
Czesc 1 TU CZ 2 str 3 To moj 2 fake: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() komment plx Ale jezeli chcesz mowic szlam wyjc to lepiej nie mow bo sie staram jjak moge i niedlugo zaczne sie bawic gimpem ![]()
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 07-02-2007 o 23:40. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Nie no zwątpiłem XD
Te graffiti to mnie rozwaliły A ta striptizerka?! Ale zaje***ta!! Mało se nie sturlałem =D OMG!! XD 3/10 -.- |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze ortografia leży i kwiczy :/ Przykład takiego rażącego błędu(nie mówię o braku polskich znaków bo wiem że FFC nie ma polskich znaków) to:"No to kiedy go sprzotnoc mam?" A nie lepiej by wyglądało: "No to kiedy mam go sprzatnac?" Sklejanie nie jest najgorsze, na drzwiach od szczytu prześwitujące kropki tak samo na tych drewnianych ścianach :/ Takie błędy dość rażą. A co do tekstu pod obrazkami nie zabronisz nikomu takie komenty dawać, bo panuje na tym świecie wolność słowa z tego co mi wiadomo, no i to nie jest atak na twórce fake'a tylko prośba zeby nie torturować już oglądających. Fabuła to nie widzę tutaj śladu ciekawej fabuły, ot dostał na kogoś zlecenie i widać ze idzie po tego co dostał zlecenie policja(tak mi się wydaje), pewnie będzie chciał uciekać no ale nie wnikam w to wszystko. Ale według fabuły nie zapowiada się najciekawiej.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ucięta głowa obywatela, dziurawe głowy, asfalt i samochody a niektórzy miecze noszą u boku. To jest telewizor? Czemu taki biały?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zboczone! brzydkie! nudne! Białe i niektóre stare outy!!
Weeeź z takim czymś na forum? Bye bye ![]() 2/10
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Lipa... 4/10 dlatego że:
Plusy: - nawet fajowe otoczenie w tych 2 scenach - fajny pomysł z tym pseudo graffiti Minusy: - stare outy i nie twoje (przynajmniej większość) - literówki - 2 sceny tylko - 2 razy ten sam obrazek Fabuły nie komentuje bo zobaczymy jak się potoczy. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bummppp ... Ta striptizerka !! own3d
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up: Już nawet sam nick może podawać pomysły na to jakie da odpowiedzi
![]() ![]() EDIT: @down: Może i moje fake nie jest najlepsze może i rzeczywiście jest żałosne ale nie obrażam się na ludzi za to że powiedzą na temat mojego fake'a że jest żałosne, przyjmuje każdą krytykę tak jak autor powinien ją przyjąć. A to chyba jest najważniejsze, przyjąć krytykę i zaakceptować ją.
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 06-02-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @all
hihi je srednia ocenty to prawie 4 z hakiem ![]() @song~ ok po 1 -moze moj fake nie za ladny lecz widzialem twoj fake Zal ,zal ,zal po 2 -twoj fake moral mialy hmm no niewiem po 3 -pstryku pstryku to jest prolog i mam zaskakujace zwroty akcji ![]() E gdzie ty widzisz 2 te same screeny? Ehh Bialy ouffit dlatego ze to pizama!-.- Mam tylko satre ouffity prosilem o inne ale coz nikt nie ma czasu:| Ale pare sam zrobilem ![]()
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 06-02-2007 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Twoj fake zasluguje az na : <fanfary> 1/10!! GRatulacje!!
Jak zaczniesz sie bawic gimpem albo pixia, to ja spadam z tego forum ;< @down No dobra... Jego sie wykopie xP
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 06-02-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() @up
Veruis nieeeeeeeeee...! @topic MaX121 zalicza długiego i pięknego w swej prostocie ROTFL'a. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nowa akcja
![]() ![]() ![]() Sorka za offtop. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Mój post napisałem 16:51(na moim kompie), bo zastanawiałem się czy wytknąć ci błędy i wogóle się odzywać. Potem jakiś 10 min. zdecydowałem się napisać jednak tego posta. A potem patrze już wyedytowane. Żal...
Cytuj:
Tylko nie to. Nie poddawaj się przez zabawy Gimpem jakiegoś kolesia. Przyłączam się do akcji Vzp (Veruis zostań plx) Już zmieniam podpis. <joke> ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 06-02-2007 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Sry wiem dalem ale to przez chwile:| Powiem wiec tak Ahhhh ![]() next party dam juz za 2 lub 3 dni STARAM SIE Jak moGE TEGO NIE SCHSZANIC CO JA PORADZE?! a Jak Crowal robil swoj 1 fake pt Orci atakujo rookard?? Nie dostawal bluzgow ![]() ![]()
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 06-02-2007 o 18:12. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up: Taka szczera rada od dysortografa. Pisz albo w Wordzie albo miej przed nosem słownik ortograficzny :/ Bo tak ortografia leży że szkoda mówić :/ A tak poza tym ile masz lat?
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
1rok ;p @2xup 14 scislej 2gim srednia 4.4 z polskiego 4<--ratuje mnie literatura i gramatyka ![]()
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up: 14 latek i takie błędy ortograficzne popiera :/ Samo czytanie książek(tak jak gdzieś pisałeś że dużo czytasz) nie wystarczy. A do tej pory przeczytałeś chyba tylko 1/10 tego co ja przeczytałem. I pewnie jeszcze nie czytasz takich dzieł jak Romeo i Julia czy Makbet albo Otello Shakespeara
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kk CZytam typy przygotowe albo fantasy ![]() Srednio czytam 6 ksiozek na miesioc mam juz to w nawyku przez starszych @toppic CZy ktos moze mi zrobic ouufit bizmesmena mianowicie czarny garnitur a glaves w jakim programie samochody robisz? @down STF?! Ja troll?... na jakiej podstawie jestem trollem? Ty trollu!
JESTEM DYSORTOGRAFEM I NIE CZEPIAC SIE MOJICH BLENDOW !!!! TAK SIE CIESZE ,ZE POPRAWILEM SIE W PISOWNI!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ElNoob - 06-02-2007 o 18:33. |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany