|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
|
![]() Jeśli już to mogą być jakieś tibijskie święta np:
-Święto miecza *Jak sprzedajemy miecze w sklepach to dostajemy więcej kasy *Jak kupujemy miecze w sklepach to jest taniej -Święto pieczonego chleba *Biegają nowe potworki (taka babka podobna do kucharki) *Loot to chleb,bread,wałek do ciasta,mąka,brown bread,egg,0-5 gp,itp. -Święto Magii *Czary,różdzki są tańsze *Jest qs na kocioł *W kociole można robić różne czarodziejske mikstury -Święto Thais *miasto jest łądnie ustrojone *po mieście są parady z królem niektórych żołnieży można zabić Warrior itp. -Święto innych miast *miasto jest łądnie ustrojone *po mieście są parady z królem niektórych żołnieży można zabić Warrior itp. -Świeto Zwierząt *Po miescie chodzą zwierzęta którcyh nie można zabić *Za wszelakie typu zwierzaki dosjatemy tylko 50% expa Święta mogą twać miesiąc.tydzień ale nie jeden dzień ![]() I wiele wiele innych a Cipsoft odgapia święta z real <żałosne> Proszę o komentarze i możecie pisać jakie jeszcze święta mogą być i co by się działo jakie by były qs jakie potwory itp. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moim zdaniem wszystkie te pomysły są złymi pomysłami :> Gra była by łatwiejsza a nie o to chodzi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 86
Skille: 85/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ogólnie pomysł może i dobry ale te twoje święta są troche naciągane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() Człowieku, wyjdź. już i tak przez te eventy są lagi.
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 11-02-2007 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
|
![]() Mogłyby być jakieś święta, ale żeby ludzie nie mieli z nich pożytku materialnego (tańsze czary, bronie)
Mnie najbardziej podoba się pomysł święta jakiegoś miasta. Np. Ludzie zamieszkujący takie miasto w dniu jego święta (jednym dniu, a nie całym miesiącu) mieliby kolorowe outfity, miasto byłoby ustrojone np. w baloniki. A NPC sprzedawaliby fajerwerki, ciastka, balony i inne ozdoby. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() tez masz pomysly z tymi swietami przez takie swieta sa lagi na serwach -.-
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Jeśli chodzi o święta i o lagi to racja. Cipsoft ma głupie pomysły nie tylko z itememi obciążającymi server ale także podobnym idioctwem jest np. wypadanie clubów z potworów na mainie. <-- Żałosne, lecz jest wiele innych śmieci które można zlotować a nie są nikomu potrzebne.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie to jest dobry pomysł (no może po za tymi tańszymi różdźkami i mieczami) Może te wszystkie święta odciągnęłyby trochę ludzi od ciągłego expienia i skillowania i pokazały prawdziwą radość gry.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby było święto np. magii to outfity maga i druta (na czas święta) byłyby darmowe itp. z motylami też dobre. A co do ozdób to może być byleby się ich nie mogło ruszać przestawiać t.z. że to nie byłyby itemy tylko stała rzecz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw. i tak jestem pod wrazeniem, ze poprawnie napisales slowo 'rozdzka'.. ;-) |
||
![]() |