|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() chcialbym sie dowiedziec jakie sa odpowiednie skile dla druida na nastempujacych lvl 10,15 i 20 i jak dlugo zajmuje zbobycie skilla na sworda i shielda???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Druid to nie jest taki voc, co potrzebuje duzych skili jedyne co mu sie przyda wysokie to fishing (dla lubiacych stac godzinami i robic bp'ki
![]() Moim zdaniem powinienes robic mglvl na 10 lvl okolo 4mglvl'a by sie przydal, ale kazdy robi jak chce |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() nie ma rzadnego znacznia czy druid ma 18 sworda czy 24. wiecej mniec nie bedzie.
on i tak nie bije fizycznie wiec skille nie maja rzadnego znaczenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Dla druta liczy sie mlv (magic lv
![]() Na 10lv ok 12mlv na 15lv ok 15mlv na 20lv ponad 23mlv To jest oczywiscie propozycja zrobisz jak bedziesz chcial. Troche sie nameczysz ale sie oplaci pozniej, najlepiej to jak bedziesz mial jeszcze wiecej ale to tylko od ciebie zalezy Powodzenia ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() A ja się nie zgodzę, że dla druida nie liczą się skille. Są one dość przydatne, bo czasami trzeba coś dobić ręcznie żeby nie marnować runów, jakiegoś soldierka, gohula czy inne barachlo. A i shield się czasami przydaje, bo jak się coś przerzuci to warto go czasami na chwilę zablokować, szczególnie jak walisz z energy strike czy force strike.
Aczkolwiek nie licz na za duże skille u druida, pomimo że nabywa je szybciej od sorca to i tak pierońsko wolno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() @ Behemut sorce rzby naprawde byl to ten 50m lvl musi miec.
@Matfiej - zlarzy o jakich levelach sorckow mowimy. na wyzszym lvlu nie bedziesz sie rozdrabniac z biciem reka. bo wtedy musisz zabijac jak najszybciej zeby czasu w trakcie expienia nie tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @Cors Ent a no widzisz ja cały czas dobijam np ghoule z łapy, bo nie chce na nie marnować runów, a czasami nie udaje się je zabić jednym strzałem. A dzieki temu że walę go z łapy to mogę chodzić dookoła niego i w tym czasie strzelać do wlokących się do mnie ds-ków.
|
![]() |
![]() |