|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Tamten temat został skasowany...
![]() ![]() Więc zrobiłem nowy z tymi samymi obrazkami... ![]() ![]() ![]() ![]() A więc zaczynamy. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Komentujcie (znowu) PLIZ!!!!! Jutro next part...
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Troszke nie wyraźne... Nie minotaur kusznik tylko Minotaur Archer. Czyżbyś powiększał dzewa paintem?
Ocena: 1-- na zachęte Ostatnio edytowany przez TibianFake - 29-01-2007 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Na dole<edit>
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-01-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Wielkość jest ok. 512x384
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Soryy za doubla
========= 1.Jest taki topic 2.Denne do Kwadratu. 3.... ========== Kogucik--Tibian trafił swój na swojego ========= @DOWN Chodzilo mi o moich 2 Punktach
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-01-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Tiaaa...
@Rayza Zobacz w opcji szukaj i sprawdź początek mojego postu... Temat USUNIĘTO z powodu długiego nie pisania tam...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Biedne, jak nasza policja...
Nasrałeś (za przeproszeniem) wszystkiego że sie patrzeć nie da >.<
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-01-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Denne :/ Filip, Maciek - co to za imiona w takim fake'u? Ekhem..Drzewa jakieś takie ...( tu wstaw odpowiednie słowo, określające cieniznę ).
2/10 za chęci.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kogucik nie lubie obrażać nowych forumowiczó, a zarazem faje'owców, ale ty przecchodzisz wszystkie moje wyobrazenia o najgorszych fake'owcach. To jest tak obleśnie zrobione, że nie ma co mówić. Powiem w prost... Nie masz talentu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Moze potem bedzie ciekawsze, narazie masz 2/10
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() lol minotaury krzywo stoja ;p i wszystkiego "nasrane" moze potem bedzie lepiej ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ma w sobie takie " wewnętrzne fuuj " - może troche przesadziłeś z efektami w pierwszym odcinku , ta drabina w rysunku 13 jest jakby " utopiona " , i te out~ troche zbabrane
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Brzydkie, nie podoba mi sie ;/ Ale te czesci chyba brales z poprzedniego fake, wiec mysle ze w 3 czesci bedzie lepiej. Narazie 3/10
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh..
![]() uwielbiam fejki Trolli ![]() 2/10<jest lepiej> ______ PS-Czy ja sie zgłaszałem do tego...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-01-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ten statek ma kilka pięter a oni wystawiają sobie z 2 piętra olbrzymią kładkę i spadają na ląd. Poza tym gdy jest w ładowni to drzewka z brzegu cudownie znikają.
No tak coś rozcięło głowę strażnikowi, który nawet nie zdążył zaalarmować reszty i okradło obóz a potem zapomniało zabić śpiących. Jak już strażnika zabiło to co tam wyrżnąć resztę? Chorągwia przyklejona do ręki Chorążego i trochę za duża jak na jego dłoń, ale przecież i tak jest przyklejona. Statek... Podejrzane białe kropki. Nawet nie mam pomysłu co to mogłoby być. Chociaż to może być pole ochronne rzucone przez dobrych czarodziejów by szczęśliwie dopłynęli do wyspy oddalonej o mile morską! A ten Welwets to skąd tam? Pewnie to on zabił złego strażnika... ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() kiedyś robił zupełnie ten sam fake teraz te same zdjęcia i pewnie dlatego tam jestem
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hehe... Ten drugi odcinek to lepszy od pierwszego, ale nadal podtrzymuje się w swym stary, uznaniu xD Kogucik zrób to z tydzień, a nei tak na odwal się :/
![]() |