|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się grudniowego updata ??? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10.71% |
Nie |
47 | 83.93% |
Sam(a) nie wiem |
3 | 5.36% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
Lokacja: Łódź
|
![]() Chciałbym wam o czymś powiedzieć. Boję się grać w tibie. Spytacie: "Czego ? pk? thiefow? zlurowanych potworków ?" a ja odpowiem "nie" boje się grudniowego updata. Czy będzie dobry ? Czy nie zmieni się interfejs tibii ? Czy nowe tereny będą tylko dla pacców ? Po updacie tibii ze starego clienta, różnica graficzna była kolosalna (jeśli ktoś nie wie jak wyglądała stara tibia, to na tej stronie w dziale "linki" jest strona ze screenami). Co prawda wyszła na dobre, ale nie dla wszystkich, a jeśli grudniowy update będzie zbyt duża przeszkodą dla graczy ? Może dle zaczną otwierać sobie drzwi chodzić po schodach, drabinach i dziurach ? Jeśli demony będą mogły wejsć do depo, w którym będzie można pekować ? Co wtedy ? i najgorsza możliwość: " JEŚLI NOWA TIBIA NIE BĘDZIE MOGŁA PÓJŚĆ NA MOIM ŚREDNIOWIECZNYM ZAWIRUSOWANYM SPRZĘCIE ". Postujcie domnie, bardzo chce żebyście mi udowodnili, że się myle...
Mówiła postać Nefevo (której i tak już nie ma) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Napewno tak nie bedzie, badz spokojny depo bedzie nadal takie jakie jest a potworki nie bede schodzic po schodach bo wtedy zaden quest by nie mial sensu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Bez przesady z tymi demonami i depo to żartowałem. Ale teraz tak serio: Tibia dzięki tej swojej grafice jest taka super. Tak ja przynajmniej myślę. Wiele osób, które pierwszy raz widzi tibie mówi : " O Jezu co za szajs, jak można wogule grać w coś takiego" a dla mnie to jest super w tibii. Nie chce jakichś rewolucyjnych zmian. i chce troche równouprawnienia. Ciągle tylko dla pacc. A co ze zwykłymi graczami ? to yle głosujcie w mojej sondzie plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() CIP soft nie bardzo zalerzy na facc. i to jest chyba jasne.
trzeba dac cos CIP-om [$$$] zeby oni dali cos graczom- paccom co update cos dodaja. w sumie pewnie wzmocnia jeszce bardziej niektre potworki. imho przydalo by sie podpakowac Hero i Bk. Hero slabowity jakis a bk tez juz nie jest taki jak jezcze jakis czas temu co 70 lvle sie tam pocily czasem ![]() mogliby do dodac jesze jakies quest zeby bylo co robic poza wiecznym expieniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Słuchajcie, tu nie chodzi o to, że cipowie by tylko szmalcu chcieli. Tworzenie tibii to chyba ich całe życie, a przecież wznawianie i utrzymywanie gry przez 7 lat nie jest takie darmowe. Z czegoś muszą żyć. Chodzi mi tylko o to, że mogliby czsem zrobić przyjemność faccom, ale nie odbiegajmy tak bardzo od tematu. Głosujcie w mojej sondzie i piszcie posty plz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Zapomniałeś że mimo wszytko facce też zyskują, ghoustland który został utworzony też mogłby być tylko dla pacc a jest dla facc, skillbara też będą mieli wszyscy...
Jedyne co mi się niepodoba w update to, to że pewno niebędą mi działały stare film w tibicam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Jezu, przeciez Tibia dla CIPsoftu jest tylko rozrywka, kilku gostow ktorzy sie nudzili stworzyli to, poprawiali i poprawiali az sie zrobil z tej gry hit. Oni (CIP-y)maja tez inna prace, ale fakt faktem na tibi tez niezla kase trzaskaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Cytuj:
Zobaczysz będzie wsyztsko ok a póki co to graj dalej... Co do terenów to jak powstaną nowe to będzie dobrze... oby tylko już nie ulepszali wyglądu Tibi bo mi sie też ta grafika.. te itemy... i wogle wszystko podoba takie jak jest. A jak mi jakiś kumpel mówi że słaba grafa i wogle tibia do du**, to odrazu wrzucam mu że to jest gra dla inteligentnych. Zadaj pytanie takiemu co mówi że tibia jest po******?!. I co Ci odpowie?! że nie obczaja jej?... widać że łoś jakiś z niego. Kolejna sprawa to facc czy pacc mi to obojętne ponieważ gram na Premii ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam All |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mówie że nie mają pracy bo napewno mają z samej Tibi by sie nie utrzymali!! Ale napewno nie zarabiają dużej kasy na tibi... dlaczego? A no dlatego że zbiorą kase za pacce i ulepszają gre.. wszystko kosztuje nowe serwery i wogle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Żagań
|
![]() A ja tez sie boje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bo... jak wchodze na tibia.pl/forum to nigdy nie wiem czy jakis gupek nie napisze czegos gupiego... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na powaznie to jak upade moze byc zly???? 1. Skill Bar Skill Bar moze komus zaszkodzic?????Jak ktos nie chce to niech se na nie nie patrzy. 2. Nowe potworki, expowiska i tereny. Hhmmm... nie trzeba komentowac. 3. Questy nowe ![]() ![]() Czyli to co tygryski lubia najbardziej. 4.Grafika Osobiscie watpie by walneli 3D ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pasozyt Umyslu - 13-09-2004 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Fallen Angel
|
![]() Ja sie ie boje ze mi nie pojdzie, bo od niedawna mam njowy sprzet. Jedyne o co sie boje to lagi.
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki za tyle odpowiedzi, ale nie trzeba było brać tak na serio tego co napisałem. ja sobie tylko tak żartowałem. Przecież demony nigdy nie będą łazić po dp. Mój post to takie pierwsze próby twórczości, potraktujcie to z przymrużeniem oka, ale tibii 3d zawsze się będe bał. Postujcie, sondujcie i oglądajcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
SKĄD wiesz, że nie zmienią ZNACZNIE grafiki? ![]() ![]() Do autora: Heh, w takim razie PISZ, akcentuj, że to jest joke ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Kude....
Ale zes mnie posumowal.... Zamkne sie teraz w swiecie moich kompleksow..... Albo w pokoju gdzie komputer stoi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie zamykaj się NIGDZIE, tylko po prostu dokładnie analizuj posty ![]() On topic: Co do strachu przed zmianami... To ja się tylko boję zmian w rozgrywce, do których (w tym update) raczej nie dojdzie. Zmiana np. interfejsu byłaby nawet miłym akcentem ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A do bledow sie przyznajechociaz jest jeden z moich pierwszysch postow :tongue: :tongue: :tongue: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki za miłe słowa, a już się bałem, że taki głupi jestem, ale na następny raz nie mieszaj tak ludzi z błotem.
|
![]() |
![]() |