|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam przedstawiam wam ciekawą greUrban Rivals. Jest to gra typu TCG przez sieć. Można grać z graczami z całego świata. Do tego nasze karty mogą zdobywać doświadczenie! są zwykle karty jak i karty rare żadsze, cenniejsze. gra jest w 100% darmowa!! tzn nie trzeba kupować tzw credytow( o nich puzniej)
ad. jak zdobywać karty: jest kilka sposobów na nowe karty 1)kupowanie za kase zdobyta w walkach i turniejach (ja kupilem tak 2 karty ![]() 2)kupowanie "deckow" za credyty -kredyty można zdobyć: w turniejach(1 na turniej) placac sms za 10zl = 40 credytow itp all tam pisze za credyty idzie kupić: decki po 3 karty(różne rodzaje) 20c deck 8card 50 credytow 1000kasy 10credytow do tego kasę można zdobywać również sprzedając karty ![]() mam nadzieje ze was zachęciłem do gry tym dość chaotycznym opisem ![]() teraz link http://urban-rivals.com podałem link bez linka referencyjnego ![]() ale byłbym wdzięczny jak przy rejestracji podawali byście mój nick Smoku12345 was to nic nie kosztuje a ja mogę potem zyskać ![]() oczywiście służę radą jak grać, ułożyć deck i co wybrać ![]() moje gg 8653221 dziękuje i zapraszam do gry ps: zaleta jest także to że nie trzeba nic ściągać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Awicenn
Profesja: Knight
Gildia: Pro mi szuka
Świat: Aurea
Poziom: 24
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Interesujące może zagram, już od dawna czegoś takiego szukałem daje 8/10 ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Też już spory okres czasu szukałem takiej gry i jak na razie zadowalałem się średnim sanctum revolutions, ale tam jak nie masz kupionych kart to nie masz się co mierzyć.
Jeszcze nie grałem, ale już czuje, że będzie dobrze ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ph, ja rozumiem ze karcianki to jest super sprawa i pograc sobie online byloby milo, ale co to jest do cholery? Zero klimatu, przegladnalem kilka kart i zastanawiam sie czy ktos przypadkiem nie wpieprzyl kwasa przed stworzeniem tej gry. Przeciez to sie w ogole nie trzyma kupy, kazda postac jest z kompletnie innej bajki, konwencja lezy i kwiczy. Jak karcianka to z pomyslem, please.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() U{: mylisz sie
![]() ![]() naprawde! |
![]() |
![]() |