|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() Od ktorego lvl mozna bic wrl solo na zyciu sorkiem? Walic waste. Piszcie jak probowaliscie, a nie czarujcie:S
105ms, 69 magic
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Mogę się pomylić ale tak od 130 chyba można było na Hydrach a od przynajmniej tak 160 na wrl. Ale jak już powiedziałem mogę się mylić.
Gilu
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() to hydry od 90 bilem
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kumpel bil od 100, ja sie nie odwazylem i poszedlem dopiero na 110. Zaden z nas nie zginal, a huncilismy tam pare razy, oczywiscie moglismy miec farta, bo jest duza szansa na smierc ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Chodzi o wrl a nie hyderksy.
@Topic No to tak juz na loozie to od 125-130 można wrl klepac magic masz ładny więc dobij te 20 lvl i śmigaszzzz. No chyba że lubisz Hardcore no to możesz pujśc teraz ale nie polecam ~Pozdro
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() od 130 levelu mozna tam polowac, ponoc niektorzy zaczynaja pd 120, ale to albo wytrawni gracze albo desperaci. majac 130+ level prawie zawsze bedzie sie zwracac, ale o zbicui majatku na tym levelu i bez doswiadczenia nie ma co marzyc. Po wbiciu paru leveli mozna nabrac wprawy i robic to duzo bardziej efektywnie przy niewielkim wzroscie sily magi.