![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 73 EK DOWN ( ładny loot )
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16951 88 RP DOWN http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16952 74 RP DOWN http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16953 Wrzuciłem kolejne dwa filmiki po małej namowie mojego kolegi , bo ostatnio pewien troll się mnie uczepił ; ) 2 X 73 RP + ( Tym razem solo ) http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/19170 95EK DOWN http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/19171 Ostatnio edytowany przez Theand - 21-02-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hohoh ;d no nie źle, z pierwszego rzeczywiście ładny loot
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezłe, niezłe
![]() Po co ci takie eq na Pk i to na malince? ![]() Szkoda, że sux loto z 2 i 3 częsci,( z 1 mmm... fantastyczny ) ale i tak ue combo rox 8/10
Glory, Glory Manchester United. ![]() Ostatnio edytowany przez Mozo - 15-01-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() ten palek sux(3)Mogl zjechac ssa bo mial 2 tylko i manasy na UE.Tylko ue combo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Usunięty
Imię: Qwert stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Ten knight tez mial szanse..Wystarczyloby,ze by pobiegl do behemothow....Tam by sie wszystko moglo zdarzyc..A tak sam se trapa praktycznie zrobil,bo wszedl w slepy korytarz.Dziw tez,ze aola nie nosil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Piękne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() dziękuje za commenty ( ;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @1 film
Walczyliście z knightem-idiotą miał uhy i się nie uhał to jest inteligencja! A loot bardzo ładny. @2 film Piękne double. Jednakże z palla sux looty są zazwyczaj :s @3 Piękne double again. Jednakże z palla sux looty są zazwyczaj again :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() @-=Daniel=-
Pozytywny komentarz z twojej strony graniczy z cudem , a jednak go dostałem xD @Niepozorny Tak mój . @-=Daniel=- jak można ignorować takie coś -.- @DexteroO Kamilku dzieciaczku dorośnij , bo gubisz się w swoich bredniach na temat allegro ; ) wiem , że lubisz tam zaglądać , ale to nie mój problem ; ) jak już widzisz określili cię mianem trolla więc nie udało ci się mnie oczernić ; O trzymaj przy swoich snach ; ) jak przekroczysz 30 lev w Tibi daj znać xD I PAMIĘTAJ JA TO NIE TY , MAM TAKIEGO CHARA JAKIEGO MAM , KTÓREGO ZROBIŁEM SAM , A TY PŁACZ ; ) , ŻE NIE MASZ NAWET 20 LEV : ) co do sharowania powtarzam po raz enty co cię to obchodzi myślisz , że zyskasz coś tym , że napiszesz , że kiedyś sharowałem jakiegoś smiesznego chara ? WIEC N/C NOOBKU ; ) wracaj do bicia trolli koło carlin ! trzymaj się chłopcze , kończe rozmowe z tobą , a i btw. POKAŻESZ MI TWOJE FOTY Z SYLWKA ? bo podobno niezły hardcore miałeś xDDD znów przy Tibi czy coś innego xD ?A NO WŁAŚNIE POWIADASZ , ŻE SHAROWANIA NIE LUBISZ , A PAMIĘTASZ JAK MNIE PROSIŁEŚ , ŻEBYŚ MÓGŁ SHAROWAĆ ZE MNĄ HAUHA GŁUPIO ? ty żeby wejść na chara powyżej 50 lev rodzinne byś sprzedał więc to wszystko wyjaśnia. Ostatnio edytowany przez Theand - 16-01-2007 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Btw. Masz szczęście, że trafiłeś na łagodnego modka. Bo jakby tu wpadł Raynold to by znikł temat i byś wyrwał warna no i pewnie dostał buteleczką nitrogliceryny w chałupe więc na następny raz ignoruj trolów a la DexterO. @down To pisz o tym na gg, a nie zaczynasz kłótnie k**wa na forum! Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 16-01-2007 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Theand oj Jacus, Jacus... tylko wyzywac umiesz? ;> Ostatnio edytowany przez DexteroO - 16-01-2007 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Mały refresh , choćby przez to , że temat umarł przez małego trolla .
Prosze o commenty . Ostatnio edytowany przez Theand - 06-02-2007 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Topic: Wporzo pekowanko ![]() Ostatnio edytowany przez Yunichisss - 06-02-2007 o 23:51. Powód: ... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pytalem chyba jego najlepszego kumpla - nic nie wie o tym charze, a sam z Dredzem rozmawialem i nie wydawal sie byc Polakiem. nie bede tu pisac nic wiecej, jak ktos chce sie klocic - GG. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() @DexteroO
ciekawe kiedy ze mną rozmawiałeś ; ) już nie musisz tutaj płakać i się sam ośmieszać , bo każdy i tak na ciebie sra i nawet nie udzielaj się w tym temacie mały zazdrośniku . Mam nadzieje , że to co napisałes u góry jest prawdą i nigdy nie zabierzesz głosu w tym temacie ; ] Ostatnio edytowany przez Theand - 07-02-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
@Theand Postrzegalem Cie za mądrzejszego. psuj se opinie dalej ![]() /Niepozorny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @Niepozorny
Wiesz co mnie obchodzi twoja opinia o mnie ? domyśl się ; ) spytaj sie DexteroO co masz jeszcze napisać ;d BTW. Założyłem ten temat do komentowania moich filmików , a nie o tym co o mnie myślisz , więc jak ci się nudzi idź pospamować do innego tematu -.- @DOWN ; ) Ostatnio edytowany przez Theand - 07-02-2007 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Nono jestem pod wrażeniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezłe pk
![]() Temat będzie aktualizowany mam taką nadzieję. Ostatnio edytowany przez Miszczu - 09-02-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |