Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-02-2007, 17:26   #1
TrrryTu
Guest

Domyślny Troll Mount

Potrzebuje klucz do jaskini, wbijam drabina leza 2 trolle i koniec imprezy bo pozamykane z kad wziasc klucz zeby sobie w tej jaskini poszperac??
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-02-2007, 17:55   #2
Ancient-Necro
Użytkownik Forum

Ancient-Necro's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
Domyślny

Ok już wyjaśniam !!!
Ale może najpierw pokaż o jakie miejsce Ci chodzi prawda, że logika się przydaje ?
stary 24-02-2007, 18:21   #3
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TrrryTu Pokaż post
Potrzebuje klucz do jaskini, wbijam drabina leza 2 trolle i koniec imprezy bo pozamykane z kad wziasc klucz zeby sobie w tej jaskini poszperac??
Z kąd inąd

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2007, 18:44   #4
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Klucz weźmiesz z tego no wiesz z czego z tego co jest tam koło tego czegoś co wygląda na to coś co było tam gdzie kiedyś byłem ale chyba tam tego nie ma to spróbuj tam gdzie to jest inne to co jest takie jak to drugie co jest tam no wiesz gdzie.
Mam nadzieję że pomogłem.

To pisałem ja, Marcin bez 24.
stary 24-02-2007, 22:30   #5
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Hacked !
Domyślny

@up
Chodzi Ci o to miejsce gdzie bylem tam gdzie jest to obok tego co ty tam byles, ale tego moze nie byc, ale to pewnie jest tam gdzie ty nie byles a ja bylem, o tam jest fajnie bo jest obok takiego miejsca gdzie jest takie inne miejsce gdzie jest takie fajne miesjce obok innego miesjce, tak to to miejsce?

@topic
O jakie miejsce Ci chodzi? Te obok Thais?

Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi.
-Per- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2007, 22:34   #6
filobossek2
Użytkownik Forum

filobossek2's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Per- Pokaż post
@up
Chodzi Ci o to miejsce gdzie bylem tam gdzie jest to obok tego co ty tam byles, ale tego moze nie byc, ale to pewnie jest tam gdzie ty nie byles a ja bylem, o tam jest fajnie bo jest obok takiego miejsca gdzie jest takie inne miejsce gdzie jest takie fajne miesjce obok innego miesjce, tak to to miejsce?

@topic
O jakie miejsce Ci chodzi? Te obok Thais?
Nie to jest tam, gdzie jest to co tam było i to czego tam nie było, czyli obok tego tam gdzieś pomiędzy tymi, nie daleko tego trzecigo, które leży obok pierwszego i czwartego, w skrócie leży obok nie daleko tego pomiędzy i tam jest tak w ogóle ten inny troll nazywa się filobossek2 ;P

@topic
Fotka, albo przybliżone położenie please i będzie cool.

Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :*
filobossek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2007, 22:55   #7
Ghand
Zbanowany

Ghand's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez filobossek2 Pokaż post
Nie to jest tam, gdzie jest to co tam było i to czego tam nie było, czyli obok tego tam gdzieś pomiędzy tymi, nie daleko tego trzecigo, które leży obok pierwszego i czwartego, w skrócie leży obok nie daleko tego pomiędzy i tam jest tak w ogóle ten inny troll nazywa się filobossek2 ;P
Wcale nie!!!
To jest tam, no wiesz, koło mostu w tym domku, gdzie jest to coś i jeszcze jedno, a tak w ogóle to to wszystko jest w ogóle tam, gdzie ja byłem niedawno!!!! A mój kumpel mówił mi że ten klucz jest tam, no wiesz, gdzie leż ten, no wiesz, taki fajowski, wszystkomający, damsko-męski kamień!!!!!
To wszystko wyjaśnia, prawda ??
Ghand jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-02-2007, 00:02   #8
Lady Rookstayerka
Użytkownik Forum

Lady Rookstayerka's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais

Profesja: Paladin
Poziom: 11
Poziom mag.: 4
Domyślny

@up pogieło cie ?? ;/
a tak serio to jest to koło tego czegoś czego wiesz co i to leży obok tego gdzie jest koło tego kogoś ale możliwe ze tam tego nie ma no to poszukaj obok tego czegos co jest kolo czwartego pomiedzy 3 a 1 obok czegoś.
stary 25-02-2007, 00:32   #9
Filipeck
Użytkownik Forum

Filipeck's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno

Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
Filipeck ma numer GG 8951888
Domyślny

nieee nie nie nie nie! Ja jestem pewny, że to leży obok tamtego, co było tamto dawniej ale już nie, i tam jest to co było niedaleko tamtych, ale to nie są te, bo tame wogóle zniknęły i te są podobne. A tak wogóle to tam było tamto co teraz jest obok tego tamtego. ;]
stary 25-02-2007, 00:33   #10
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Dziwni jestescie, tego juz tam nie ma przeciez!

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-02-2007, 14:08   #11
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Dziwni jestescie, tego juz tam nie ma przeciez!
Jak to nie ma !! Przecież to jest tam obok tego gdzie jest tamto z tym takim obok tamtego, gdzie mnie widziales, tam gdzie tamte jest pod tamtym innym.

@topic
Dobra, koniec żartów. To jest tam gdzie jest tamto gdzie bylo tamto z tym obok tego gdzie jest tamto i tam bylem ale tamto jest obok tego gdzie ja bylem i tam bylo tak naprawde fajnie, ale to nie bylo to.

PS. Radze usunąć temat.

Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi.
stary 25-02-2007, 16:43   #12
Klej1000
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 8
Skille: cwicze
Poziom mag.: 1
Klej1000 ma numer GG 6143833
Domyślny lole

Boze jemu chodzi o ta miejscowe na poludniowy-wshód od thais ( wyjscie wschodnia brama). Tam gdzie jest quest na Bow, manafluid, life fluid i poison arrowsy. Tez sie zastanawialem.
@wszyscy-w tym temacie pokazaliscie, ze jestescie noobami. W temacie jasno napisal ze troll moutain. A jakby ktos nadal nie kojarzyl, to oprzecierz chodzi o ta miejscowe, gdzie jakis pokoj jest zamknięty na klucz. ALE NIE PRZECZE, ZE PRZY TYCH ODPOWIEDZIACH SIE USMIALEM xD
Klej1000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-02-2007, 19:23   #13
Lady Rookstayerka
Użytkownik Forum

Lady Rookstayerka's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais

Profesja: Paladin
Poziom: 11
Domyślny

@ 2x up.
Weź już nie kłam :/ przeciez wiesz ze to jest kolo tego co bylo tam kiedys ale juz tego niema a zamiast tego jest to wiesz co kolo tego co jest wiesz gdzie ale wlasnie tego juz nie ma a tam jest to wiesz co i zamiast tego jest to kolo tego czegoś.
stary 26-02-2007, 18:40   #14
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wiele wiele osób Pokaż post
@ 2x up.
Weź już nie kłam :/ przeciez wiesz ze to jest kolo tego co bylo tam kiedys ale juz tego niema a zamiast tego jest to wiesz co kolo tego co jest wiesz gdzie ale wlasnie tego juz nie ma a tam jest to wiesz co i zamiast tego jest to kolo tego czegoś.
Jak żeście się uczepili mojego pomysłu. Chyba swoje posty muszę podpisywać:
Prawa zastrzeżone!!!
Marcin24

stary 26-02-2007, 19:10   #15
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24 Pokaż post
Jak żeście się uczepili mojego pomysłu. Chyba swoje posty muszę podpisywać:
Prawa zastrzeżone!!!
Marcin24
Ja napisałem drugi () [podlizywanie się], bo mi się spodobał twój zabawny pomysł[/podlizywanie się]. Reszcie się też spodobał

@Klej1000
Wyloozuj.

@topic
To jak co to za miejsce? Dokładnie, może jakiś screen lub tibia earth.

stary 27-02-2007, 18:23   #16
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klej1000 Pokaż post
Boze jemu chodzi o ta miejscowe na poludniowy-wshód od thais ( wyjscie wschodnia brama). Tam gdzie jest quest na Bow, manafluid, life fluid i poison arrowsy. Tez sie zastanawialem.
@wszyscy-w tym temacie pokazaliscie, ze jestescie noobami. W temacie jasno napisal ze troll moutain. A jakby ktos nadal nie kojarzyl, to oprzecierz chodzi o ta miejscowe, gdzie jakis pokoj jest zamknięty na klucz. ALE NIE PRZECZE, ZE PRZY TYCH ODPOWIEDZIACH SIE USMIALEM xD
Wszystko ładnie powiedziałeś tylko jest mały problem zapomniałeś powiedzieć gdzie jest klucz.
P.S. I nie krytykuj czegoś o się podoba innym (czyli gdzieś 10+ osobom).
P.S2. Uważaj na QS!!!

stary 27-02-2007, 19:01   #17
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Domyślny

O boże każdy wie, że to jest pod beczką tam na wschód, odkopujesz dziure kilofem idziesz na połnoc, zabijasz raty, idziesz na wschód tą szeroką ścieżką schodzisz na dól schodami, pożniej skręcasz na zachód, wywalasz na ziemie 5 fire fieldów tam gdzie wiesz, chodzisz po nich tak długo az zostanie ci 100 hp(caly czas chodzisz po ogniach) otwiera ci się dziura i jest klucz pod kamieniem, musisz mieć sworda i wbić w kamień to się przesunie, jest problem bo z tej dziury nie da sie wydostać więc idziesz i spotykasz butterfly, musisz od niego paść i jeśli nie wypadnie ci klucz to będziesz miał szczęscie(radze wziąść aol'a) Teraz mozesz cieszyc się zabiciem kolejnych 5 trolli
@tak na serio
idz do ab tam jest więcej trolli
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-02-2007, 13:02   #18
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TaifunIII Pokaż post
O boże każdy wie, że to jest pod beczką tam na wschód, odkopujesz dziure kilofem idziesz na połnoc, zabijasz raty, idziesz na wschód tą szeroką ścieżką schodzisz na dól schodami, pożniej skręcasz na zachód, wywalasz na ziemie 5 fire fieldów tam gdzie wiesz, chodzisz po nich tak długo az zostanie ci 100 hp(caly czas chodzisz po ogniach) otwiera ci się dziura i jest klucz pod kamieniem, musisz mieć sworda i wbić w kamień to się przesunie, jest problem bo z tej dziury nie da sie wydostać więc idziesz i spotykasz butterfly, musisz od niego paść i jeśli nie wypadnie ci klucz to będziesz miał szczęscie(radze wziąść aol'a) Teraz mozesz cieszyc się zabiciem kolejnych 5 trolli
@tak na serio
idz do ab tam jest więcej trolli
Nie prawda, na forum jest więcej trolli... Pewnie autor tego tematu nie zagląda już tutaj. Ja bym radził usunąć.

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania