|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
|
![]() Ok już wyjaśniam !!!
Ale może najpierw pokaż o jakie miejsce Ci chodzi ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z kąd inąd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Klucz weźmiesz z tego no wiesz z czego z tego co jest tam koło tego czegoś co wygląda na to coś co było tam gdzie kiedyś byłem ale chyba tam tego nie ma to spróbuj tam gdzie to jest inne to co jest takie jak to drugie co jest tam no wiesz gdzie.
Mam nadzieję że pomogłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chodzi Ci o to miejsce gdzie bylem tam gdzie jest to obok tego co ty tam byles, ale tego moze nie byc, ale to pewnie jest tam gdzie ty nie byles a ja bylem, o tam jest fajnie bo jest obok takiego miejsca gdzie jest takie inne miejsce gdzie jest takie fajne miesjce obok innego miesjce, tak to to miejsce? ![]() ![]() @topic O jakie miejsce Ci chodzi? Te obok Thais?
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
@topic Fotka, albo przybliżone położenie please i będzie cool. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
To jest tam, no wiesz, koło mostu w tym domku, gdzie jest to coś i jeszcze jedno, a tak w ogóle to to wszystko jest w ogóle tam, gdzie ja byłem niedawno!!!! A mój kumpel mówił mi że ten klucz jest tam, no wiesz, gdzie leż ten, no wiesz, taki fajowski, wszystkomający, damsko-męski kamień!!!!! To wszystko wyjaśnia, prawda ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Paladin
Poziom: 11
Poziom mag.: 4
|
![]() @up pogieło cie ?? ;/
a tak serio to jest to koło tego czegoś czego wiesz co i to leży obok tego gdzie jest koło tego kogoś ale możliwe ze tam tego nie ma no to poszukaj obok tego czegos co jest kolo czwartego pomiedzy 3 a 1 obok czegoś.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno
Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gloomy Dreams
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() nieee nie nie nie nie! Ja jestem pewny, że to leży obok tamtego, co było tamto dawniej ale już nie, i tam jest to co było niedaleko tamtych, ale to nie są te, bo tame wogóle zniknęły i te są podobne. A tak wogóle to tam było tamto co teraz jest obok tego tamtego. ;]
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to nie ma !! Przecież to jest tam obok tego gdzie jest tamto z tym takim obok tamtego, gdzie mnie widziales, tam gdzie tamte jest pod tamtym innym.
@topic Dobra, koniec żartów. To jest tam gdzie jest tamto gdzie bylo tamto z tym obok tego gdzie jest tamto i tam bylem ale tamto jest obok tego gdzie ja bylem i tam bylo tak naprawde fajnie, ale to nie bylo to. PS. Radze usunąć temat.
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Legendarny Tubkowy klej
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 8
Skille: cwicze
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Boze jemu chodzi o ta miejscowe na poludniowy-wshód od thais ( wyjscie wschodnia brama). Tam gdzie jest quest na Bow, manafluid, life fluid i poison arrowsy. Tez sie zastanawialem.
@wszyscy-w tym temacie pokazaliscie, ze jestescie noobami. W temacie jasno napisal ze troll moutain. A jakby ktos nadal nie kojarzyl, to oprzecierz chodzi o ta miejscowe, gdzie jakis pokoj jest zamknięty na klucz. ALE NIE PRZECZE, ZE PRZY TYCH ODPOWIEDZIACH SIE USMIALEM xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Paladin
Poziom: 11
|
![]() @ 2x up.
Weź już nie kłam :/ przeciez wiesz ze to jest kolo tego co bylo tam kiedys ale juz tego niema a zamiast tego jest to wiesz co kolo tego co jest wiesz gdzie ale wlasnie tego juz nie ma a tam jest to wiesz co i zamiast tego jest to kolo tego czegoś.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Prawa zastrzeżone!!! Marcin24 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Klej1000 Wyloozuj. @topic To jak co to za miejsce? Dokładnie, może jakiś screen lub tibia earth.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. I nie krytykuj czegoś o się podoba innym (czyli gdzieś 10+ osobom). P.S2. Uważaj na QS!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
|
![]() O boże każdy wie, że to jest pod beczką tam na wschód, odkopujesz dziure kilofem idziesz na połnoc, zabijasz raty, idziesz na wschód tą szeroką ścieżką schodzisz na dól schodami, pożniej skręcasz na zachód, wywalasz na ziemie 5 fire fieldów tam gdzie wiesz, chodzisz po nich tak długo az zostanie ci 100 hp(caly czas chodzisz po ogniach) otwiera ci się dziura i jest klucz pod kamieniem, musisz mieć sworda i wbić w kamień to się przesunie, jest problem bo z tej dziury nie da sie wydostać więc idziesz i spotykasz butterfly, musisz od niego paść i jeśli nie wypadnie ci klucz to będziesz miał szczęscie(radze wziąść aol'a) Teraz mozesz cieszyc się zabiciem kolejnych 5 trolli
![]() @tak na serio idz do ab tam jest więcej trolli |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |