![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Lokacja: Oj ... Daleko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Witam. Chciałbym przedstawić filmik z DLi. Filmik jest wykonany przezemnie
![]() Oto link: http://www.speedyshare.com/684145444.html Ps. Tak wiem jest błąd na początku (Vivers ![]() ![]() Proszę o komentarze. Jest to mój pierwszy filmik jaki wrzucam na neta. Pzdr. Pryku ![]() Lawl. okforz temat powinien być DLe. Ale się zagapiłem ![]() Ostatnio edytowany przez Pryku - 23-02-2007 o 14:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() nie wiem po co komu taki film..?? wiesz co napewno każdy ma ochotę oglądać film z czyjegośś hunta -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eh , może komuś się spodoba filmik , może chce zobaczyć spawny Dli w Ankh. Nie wrzucam filmiku tylko dla ciebie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @2xup
Np. Po to żeby zabić nudę. @topic Filmik taki sobie, eh te hity w dl. Ale Blokera miałeś/aś niezłego.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() W jeden dzień się zapoznałem z nim. W ten sam dzień 2 razy hunciliśmy DLe. To był jak narazie filmik for fun. Zobaczyć oceny itp. jak by się spodobał to bym kręcił czasami z innych huntów. Dzisiaj 60 wpadnie to będe UE testować.
Pzdr. Pryku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() ooo nieeeeeee tylko nie to..... po co komu jakieś hunty....??nie kumam jak się komuś nudzi to może się wbić na tibie i nabić level
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() Niektorzy np. nie mają takiej postaci, żeby polować na DLe, ale są ciekawi, jakie taktyki na nie stosować itp. Są też osoby, które nie grają w Tibię, ale są ciekawi, jak expuja sobie inni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() @up
to niech się wbiją na ots'a ^^ Ok przekonałeś mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie karmić Trolla! Filmik nie jest zły
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
|
![]() Wykonawca tego filmiku jest kamil W. pesudo -Glowa,Odyniec,Arbuz or Bania.
Film jest wrecz zalosny dajmy przyklad np tej scenki jak blocekr wali dl a on sie uha (waste) w tym momecie nasz shoter meczy sie z dragiem i wastuje okolo na tego dl i draga jakies 30 mf.Na miejscu kamila zaczal bym chodzic na dragi i dl kolo 100 lvl gdy mlvl bylby dobry i nie wastowal by on many. A tak teraz w tibi kazdy moze miec 100 lvl trza tylko miec pacc no i siedziec przed kompem np. dziecko jedno gra 2-3h i wolno bije lvl natomiast inny gra jakeis 6-8 h sam lub sharujac i z lvl za*******a. Takie dzieci umia tylko expic jak wiekszośc pl dotego sharujac. Kamil gdyby na servie pvp osiaganl 100 lvl i w walczyl w Ob padl by pierwszy i byl by darmowym fragiem dla wroga.GDyz on umie tylko expic. Na serverze non pvp nie jest problemem pegowac. Pokaz co umiesz kamil na serverze pvp i w jakim battlu. See you Kamil in school |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
pl? @topic Filmik spoko ![]()
![]() |