|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() jak masz czas to rób hmm i używaj albo sprzedawaj
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Lepiej rób hmm
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Rub hmm !!!! nie kupuj !!
Zbieraj kase na bolty!!! A nawet jak hmm ne bendziesz bez sensu marnować to nawet na sella bendzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() EXP. Mialem tyle kasy expiac, ze wystarczalo mi na runy(ktorych i tak nie uzywalem), bolty i jeszcze odkladalem kase w tysiacach. Umiejetne expienie _/
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic Lepiej expić, a jak przy okazji masz czas, to rób hmm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Wszystko zależy od tego w jaki sposób lubisz spędzać czas w Tibii. Są gracze, którzy uwielbiają sam "mana-sitting" i spędzają na tym większość swojego czasu on-line. Są tacy, którzy każdą chwilę przeznaczają na expienie.
Sam musisz zdecydować, do której grupy należysz. I pamiętaj - rób umiejętnie to, co wybierzesz ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Masz czas i nerwy na czekanie i robienie bp hmm to rob...A jak nie to idz expic a gdy wrocisz to je zrobisz...;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Rob arrowsy,,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up to był żart? zdaje sie ze nie, zeby zrobic 500 strzał potrzebujesz bodajże 120 min z hakiem, które starczą ci na ok godziny, oplaca sie wg ciebie? tak samo denerwuje mnie naiwnosc ludzi którzy kupuja bolty tylko od innych. Co do hmm'ów - rób je tylko na wlasny uzytek (tzn tyle ile potrzebujesz), na hmmy jest maly popyt, a ich cena bardzo mala, na sell rob je tylko kiedy masz lagi albo znudzilo ci sie expienie
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Stan: Aktywny Gracz
Imię: majtki
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() GL w kupowaniu tak codziennie. Próbowałem tak z arrowsami. Musiałem nierzadko po 2-3 dni czekać na 1 bp, który starczał mi gdzieś na pół dnia.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Przy słabych potworkach, np. w Mintwallin lepiej sobie rób HMM, żeby potem sprzedać i mieć na strzały, ale jak chodzisz już samodzielnie na Dragon Lordy, Giant Spidery (haha nie sądzę, żeby ktoś kto się o takie coś pyta, chodził na to no ale...) lub w teamie, rób HMMki na ten hunt. Szybciej zabijesz potwora -> Mniej uhów zejdzie. Osobiście nie lubie bez przerwy expić w ferie tak przez 5 godzin dziennie od przez 4 dni 4 lvle... od 41 do 45. Przy wbijaniu 45 już mi się chciało wymiotować, bo ciągle tylko exp i exp... nawet nie można pogadać z kumplami ani na forum sie poudzielać...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
22 - uzywa botow 8 - w tym ja nie W tych osmiu : 4 osoby nie wiedza co to bot 2 uzywaly ale nie uzywaja - w tym ja 2 sa swiadome mozliwosci bota ale mimo to wybraly uczciwa gre. Jak widac zdecydowana wiekszoc uzywa botow. Mi sie juz to znudzilo. Bardziej sie ciesze z 1 lvl ktory wbije ja niz z 10 ktore wbije bot. @Topic Idziesz expic (proponuje cyce w thais albo ms) wracasz sprzedajesz loota kupujesz ammo i idziesz znowu expic. Ja tak palkiem robilem i bylo dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 1~
|
![]() Lepiej expic niz robic hmm palem, chyba ze nie masz kasy na amunicje to zrob hmm albo co chcesz zeby zarobic, albo od razu bolty, strzaly
![]()
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |