|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Szukałem w wielu postach o rec-key, ale nigdzie nie moglem znaleźć odpowiedzi na pytanie :
W danych osobowych mojego konta wpisałem nie prawdziwe dane osobowe i otrzymałem rec-key, ale go zgubiłem i chce uzyskać nowy. Jeżeli wpisze poprawne dane osobowe i zmienia się one w ciągu 30 dni, które trzeba odczekać, to czy jak wyśle kasę do cip softu z prośbą o nowy rk, to czy mi przyślą list z kodem na mój nowy poprawny adres?? Plx dajcie dobrą odpowiedź, z góry dzięki |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Taaa przysla go na adres jaki podales w danych. Jesli jest on zly to oczywiscie musisz zmienic ( czyli czekac te 30dni ).
@Moge Ci jeszcze powiedziec tak od siebie, ze za nowego recka zaplacisz wiecej jak te 5 euro. Wiem bo sam zamawialem. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Duke Dran ty zamawialeś rk po tych 30 dniach od zmiany danych osobowych?? i wszsytko ok??
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A dlaczego mialoby byc cos zle? Jesli wprowadzisz poprawne dane i wyslesz kase, to otrzymac reca
![]() @Down, napisalem "Jesli wprowadzisz" - czas przyszly niedokonany, czytanie ze zrozumieniem sie klania. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 26-02-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() przecież mówi że wpisał niepoprawne dane umiesz czytać??? co za dziecko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |