|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Witam, hunce sobie dragi na draconi i wczoraj mialem malego zonka. normalnie sa 4 respy dragow, 3 pojedyncze i 1 podwojny. 3 pod ziemią, jeden na skale, na powierzchni respią sie tylko rotwormy. Natomiast wczoraj na wschodniej czesci wyspy zrespily sie 2 dragi, wydaje mi sie ze nikt ich nie ropnal, poniewaz expilem tam juz od godziny :/ Dodatkowo znalazlem serpent sworda lezacego sobie na ziemi. Czy to jakies shizy draconi, czy ktos sie bawil w fri itansy i ropowal dragi?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak jeszcze jesteś spocony, to wiem co to było.
![]()
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Up
?? @Topic Słyszałem, że na powierzchni respią się nieregularnie dragi, to tyle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Z tym serpentem to dziwne, ale dragi na powierzchni respia się czasem. Nie musiał nikt ich ropować.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() no serpent sie napewno sam nie zrespil