|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Witam. Oto moje krótkie ( narazie ) tibijskie życie. Mam nadzieje, że screeny sie wam spodobaja. Na początek daje troche starszych screenków. Comment plx !
ps. Jeśli cos nie działa jak powinno sry i help plx[FONT=Comic Sans Advenced to lvl 30 ![]() Tu hellgate na 30 lvl ![]() ![]() Od początku lubiałem nieumarłych ![]() A tu fajny loot z 1 dsa na huncie ![]() ![]() Wbity dist ![]() Ostatnio edytowany przez Unnamed Glum - 19-01-2006 o 15:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shava Valtrix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Most Wanted
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 83/40
Poziom mag.: 18
|
![]() Heheh zapowiada sie fajnie narbardziej podoba mi sie 2 screen xD
i ostatni na trade ostatnia wiadomosc ![]() dawaj wiecej xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dobre dobre satry dawaj wiecej za***isty screen 2 i ostatnia widka na trdazie pacc za 60k? huahua jakis idiota ale ok spox masz eq!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Solaris Palladyn
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 76+
|
![]() Ssy fajne !! More plx !!
![]()
![]() |
#5 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Bardzo fajne screenki. Podobają mi się. O ile wiem to masz więcej niż 70 dista ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa mam dista prawie 78 dam screenka jak wbije. Te screeny to byly poczatki zaraz dam wiecej
![]() To wbity 75 dist ![]() ![]() I 15 magic level ![]() Tu kolega z rl sie popisywał ![]() ![]() A tu dla odmiany nieudany hunt na banshee ( qmpel dostal 317 i zwatpilismy a mial 35 lvl ) ![]() ![]() I jeszcze mały dl huncik. Loot jak zwykle sux hehe ![]() COMMENT PLX !! Ostatnio edytowany przez Unnamed Glum - 19-01-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ładne szkriny, Gz 75 Dista i 15 ml. A i nie pokazuje sie ssow z Lajt Hakiem
![]() Idz z kumplami na jakis wiekszy hunt, np DLe, bo dales 1 sZkrin, z dla, wiec uznalem to zap ojedynczy wypad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Fajne zdjęcia, sam gram pallkiem wieć wszystkie zdjęcia z pallkami mi się podobają i interesują..
Dawaj więcej!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Nawet nawet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za wszystkie komentarze!! Postaram się na bierząco dawać nowe foty. Musze dodać, że miałem hacka (Thx Norton) i eq może troche od wcześniejszego odbiegać. Co do dsma to pożyczony. Aha szukam ekipy na ofa!!! DTD quest ![]() Cruz ![]() I dalsza część tego dl huntu ![]() ![]() A tutaj zabawa w ninja w kręgu. Polecam throwing stary fajne hity siadają moj best 151 ( szkoda ze nie ma screena) ![]() ![]() ![]() I jeszcze nawet fajny hit. Wkurza mnie ze mam prawie 78 a best z bolca tylko 138. Qmpel na 69 discie walnął w draga 155 ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() hmmm bardzo mi sie podoba
PS. idz sam na Draga solo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie było mnie jakiś czas ale powracam i mam sporą partie nowych ssow. Kupiłem pacc więc bedzie coś ciekawego. Postaram sie na bierząco updatowac temat. Jak zwykle komment plx! 50 LVL ![]() Screeny z OF'a ![]() ![]() ![]() ![]() Orki robią musztre przed dp w Carlin ![]() Bk quest (nie zrobilem nagród ![]() ![]() Pierwsze Gsy solo: ![]() ![]() ![]() Necro (loot sux) i special thx for my blockers ![]() ![]() ![]() ![]() Hero (2 h huntu i pare scarfow hehe początki są trudne) ![]() ![]() ![]() Level wpadł: ![]() I Mad Mage ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmieniłem nick bo dostałem name locka, żę imie nie opisuje osoby