|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Mój kolega nie chcacy anulował pacc (zamówil u droma) czy jest mozliwość zeby odzyskał pacc'a ??
NIE ZAMYKAJCIE TEMATU a jeśli juz dajcie kur... link do podobnego bo używałem "magicznej" opcji szukaj lecz nic nie znalazłem -.- Ostatnio edytowany przez JUNIR - 02-03-2007 o 20:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @do Panów, którzy pisali
Jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia, albo nie macie o czymś pojęcia to STFU. @Junir Jeżeli Twój kolega odrzucił PACC, a zamówił go w firmie Drom to niech napisze maila na [email protected] i wyśle swój nick i świat. Wtedy firma Drom wyśle maila do Cipsoftu i za kilka dni PACC z powrotem wróci na konto.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rykun
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 57
|
![]() ale to mozna tak oszukac. powie ze odrzucil a trzyma a Drom da mu nowego. i za 35zl bedzie mial pacc na 180 dni.
czy Drom jest na cos takiego przygotowany ? @TOPIC wydaje mi sie ze czytalem o tym w dziale KUPNO PACC PRZEZ FIRME DROM Ostatnio edytowany przez Rykun - 02-03-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up
Nie da się wyłudzić, ponieważ firma Drom posiada bazę danych zamówionych i odrzuconych PACC. Takie rzeczy są weryfikowane i dopiero przesyłane dalej.
![]() |