|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
|
![]() Małe krótkie i zwięzłe pytanie:
Jak łączycie Tibie i naukę, mi ostatnio to coś się źle "dzieje" i chciałem zapytać o kilka rad/wskazówek... obu rzeczy nie chcę odrzucać ;/ Chyba dobry dział, pytanie prosi o zbluzganie, nie... ? ;]
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Ewentualnie zamiast logout robisz runki/trenisz ;] Wystarczy mieć odrobinę samozaparcia!!! Co wolisz? Dostać się do porządnej szkoły, zdobyć wykształcenie, świetną pracę, czy nabić 1ooLev i spieprzyć sobie 'karierę"?...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Hum... Tu nie ma niczego do godzenia, ktoś kto sie uczył i chce miec ocenki dalej będzie to robił. Chocby grali po 8h zawsze czas na nauke sie znajdzie. Ja osobiście niewiele sie uczę zazwyczaj przed sprawdzianem albo odpowiedzia duzo z lekcji mozna wyniesc ale niektore nauczycielki kiepsko tlumacza i tzreba w domu jescze przestudiowac. Zawsze można zrobic przerwe między tibią na nauke.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Wieszok Robiąc runki albo trenując się nic nie nauczysz bo nie będziesz mógł się skupić na książkach. Najlepszym wyjściem jest chociaż wyłączenie monitora, nie mówie już o wyłączeniu całego komputera, wtedy się najlepiej uczy. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Matko boska, zaraz ktoś założy topic pt "Jak Wy to robicie?" i spyta o techniki masturbacji = S
@topic Wyłącz komputer i się ucz. Albo i nie, bo skoro czegoś tak prostego nie potrafisz wymyśleć, to rewelacji w twojej karierze ci nie wróżę. W takim razie lepiej ten 100 lvl wklep. |
![]() |