|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam siec bezprzewodowa DLINK_WIRELESS internet dziala jak nalezy ale czesto mam tak ze jak wlaczam tibie to mi net przestaje dzialac odrazu po uruchomieniu ale jak wylacze to juz mam internet dziwna sprawa nie wiem co zrobic z tym
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() W tym wypadku pozostaje tylko przestać grać w Tibie, bo MY nie zadzwonimy do Twojego administratora sieci i nie MY rozwiążemy Twój problem, zasuwa Ci sie myśl, kto to ma zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam netie tylko ze mam router w innym pokoju i korzystam z takiego urzadzenia malego co wychwytuje sygnal routera i mam przez to net ale tylko przez zawsze dziala net tylko jak tibie wlaczam to mi sie wylacza net a jak wylacze odrazu sie wlacza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() co masz z polskiego??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() DLink Wireless to raczej nazwa twojego routera /modemu /innego urządzenia sieciowego a nie dostawcy usług internetowych. Szczerze mówiąc, po twoich postach ciężko zrozumieć na czym dokładnie polega problem. Gdybyś zaczął używać znaków interpunkcyjnych oraz podzielił wypowiedź na zdania, może byłoby łatwiejszym ustalenie przyczyny.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |