|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() witam! chcialbym zalozyc ten temat aby pomóc wielu początkującym knightom w tym także i mnie...
chciałbym sie dowiedzieć na czym knight na około 20/30 lvl ze słabym sprzętem (p-set, tower shield i fire axe) z 4 mlvl i bardzo dobrymi moim zdaniem skillami (82/80) może zarobić kase na lepszy sprzęt ? podczas expienia ? a może hunt ... jesli tak to na jakie potwory? i w co najpierw zainwestowac... nie mam pacc'a z góry dzieki za wypowiedzi.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() heh najlepiej expic 3:20 zarobic na 3 plecaki UH, a w tym czasie robic 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Polecam Ancient temple : ghoule, cyce, zerk, archy, mino, mino guardy
robisz lootbagi z wszystkiego poem nosisz i sprzedajesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Mhmmm ja na podobnym lvl ze skilami podobnymi i z podobym eq miałem dwa miejsca do expienia
1. biegałem po ghostland 2. przed dwarf hell, przed poziomami z guardami jest taki poziomek z 3 guardami i reszta soldów (guardy walic z axe ringiem), bedzie w miare spoko exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
no coz... jezeli chodzi o poczatki to skille 82/80 sa raczej zadko spotykane u "poczatkujacych" ...
![]() |