|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio rozegrała się dyskusja nad modem do działu "twórczość", jednak nie tylko ten dział potrzebuje moderatora. Ostatnio w tym dziale robi sie niezły hardcore. Tany ostatnio nie widać na forum a globalni moderatorzy nie zaglądają do tego działu. Teraz jest tam pełno niepotrzebnego dziadostwa i shitu(jakiego ja kiedyś tam umieszczałem). Po za tym wypadałoby przykleić kilka tematów. Ostatnio zrobiliśmy sobie dla zabawy spamowisko z jednego tematu ( Ultimate Gallery). Ja również wziąłem w tym udział ciekawy czy ktoś coś z tym zrobi. Przez kilka dni moglismy sobie bezkarnie spamować. Raporty również nic nie dały. Dopiero po kilku dniach $corcerer to zauważył. Jest to tylko przykład tego co się dzieję. Proszę o przemyślenie sprawy i ewentualne wyznaczenie kogoś na to stanowisko.
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mocno popieram Slawekmaga.
Modki powinny coś z tym zrobić. |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Modek tego dzialu - Besn mial spalony komputer czy cos takiego i nie mogl sie zajmowac dzialem. Jakkoliwek sprawe przemyslimy i najwyzej kogos mianujemy modkiem
![]() |
![]() |