|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
|
![]() Witam.
Pod Kazz tam gdzie sa dwarf sloldier, jest skrzynka na parcele i listy. Jest ona jednak za zmankniętymi drzwiami. Wiecie, że skąd można zdobyć do niej klucz, albo co teba zrobic zeby bylo mozna te drzwi otworzyć ?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Primo: Quest. Secundo: Mówienie o tym to quest spooling. Tertio: popytaj gdzie indziej. Quatro:Close topic plx.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1.Trzeba mieć PACC
2.Trzeba wykonać quest. 3. Nie ma do nich klucza jak wykonasz quest to będziesz je mógł poprostu otwierać. Oczywiście na tym forum nie można rozmawiać o questach.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
[quest spoiling], a takze [quest spoiling], a co najwazniejesze [quest spoiling], czyli tak ogolnie [quest spoiling] ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Lord shard ale sie wysililes
Naprawde musiales nabic tego posta Qrde takim idiotom nawet brak liczniku nie przeszkadza Trzeba wykonac pewien quest dostepny tylko dla pacc i te drzwi bedzie mozna otwierac albo ich nie bedzie widac nie wiem juz sam ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.takim sposobem sam 'nabiles posta' (nie wiem jak ale jednak) 2.Jezeli masz juz zamiar wyzywac ludzi, zastanow sie najpierw 3 razy. 3.przeczytaj tematy dot. quest spoilingu 4.ty tez sie strasznei wysililes zeby obrazic inna osobe 5.i nie badz Herosem, ze ty niby najlepszy, wszechwiedzacy, inni przy tobie to pomywacze, ze ty najwiekszy przyjaciel wszystkich, Nie wiem po co napisales tego posta,masz u mnie juz minusa, nie takiego jak byl przy reputacji, a takiego ktorego masz ode mnie, ...
![]() |