![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() po pierwsze co to za gra? a po drugie jak bys troszke znal angielski to jest tam napisane dlaczego jest taki problem.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() widocznie nie zna dlatego trzeba mu pomóc. Tam pisze ze twoja instalka jest uszkodzona albo przez wirus albo przez uszkodzoną płytę albo nie pełne sćiągnięcie. Jak to gra z netu to polecam jeszcze raz zassac tyle że flashgetem.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() @..::QRAS::..
To jest Regnum Online. Wątpię czy znajomość nazwy tej gry komuś pomoże w rozwiązaniu problemu z instalką. @kołbaś Dzięki z pomoc ale to co mi przetłumaczyłeś akurat wiem co oznacza. Mi chodzi dokładnie o to ostatnie zdanie. It may be possible to skip this check using the /NCRC command line swith. Moje tłumaczenie: Można pominąć to sprawdzanie używając ... i dalej nie wiem o co chodzi z tym NCRC. Prosze o pomoc. A co do tego flash geta to ściągałem tą instalke ale DAPem (ściąga szybciej niż flash get, na moim kompie przynajmniej tak jest ![]() @edit Ściągnąłem jeszcze raz, zainstalowałem, włączyłem, pograłem i doszedłem do wniosku że nie warto było tego ściągać ![]() Ostatnio edytowany przez Kozunek - 17-03-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() byc moze w wierszu polecen jest jakas komenda o nazwie /NCRC jednak przez uruchom i cmd to nie ma.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |