|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() Wiem, że była masa takich filmków.
Ale chciałem pokazać, że można masowo huntować gsy od 25 lvl jeśli samemu sobie chcemy zrobic hmmy Jeśli zrobimy 5 bp naprawde wystaczy na 20 może więcej gsów. (to jest 18k expa 1gs zajmuje 6min+2min respa, wiec exp taki sobie ale loocik moze dopisać) Tutaj krótki filmik pokazujący ze to zajęte miejsce Kiedyś respw był wolniejszy teraz co 2 min nawet. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/21291 A teraz film właściwy. Nie chciałem przedużać i nie czekałem aż tak bardzo żeby odszedł takto można dostać tylko z poisona. Nie spoiluje loota. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/21293 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Bardzo Fajny Hunts Warto Obejrzec!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() niestety keylogger....;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() ty for coments
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Na FACC'u BP HMM'ów robi się 2h20min. Na PACCu 1,5h. Wychodzi odpowiednio 11 i 7,5h. Pomyśl, czy warto siedzieć tyle czasu dla głupich 18k expa...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówimy o sposobie uczciwych ludzi, a nie ciot, które nawet w tak banalnej grze muszą oszukiwać, bo sami nie mogą do niczego dojść.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
|
![]() Nie oglądałem bo IMO nie warto ... Był tu gdzieś filmik, na którym chyba 10 sorc z Wand of Vortex solował GS'y na północ od Ankrahnum(?) i nie stracił przy tym ani 1 hp. Oczywiście metodą up/down, więc 25 lvl ms, to żaden wyczyn...
I właśnie dlatego nie oglądałem, poza tym: BOTOM MÓWIMY : N.I.E. !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Widziałeś hotkey? Dawałem hotkeya, szłem na góre i na battle klikalem. Takie to trudne? Tak widziałem nawet 7 sorca tyle, że ciekawe jak nie stracił ani jeden hp? Skoro gs zatrówa na odległość i robi poison field? Jesteś mastah!! ![]() Cytuj:
Widze że masz ek i może nie wiesz ile bp runek trzeba zrobić zeby mieć jakis mlvl Pomyśl ile ty dziennie urzywasz uhów hmmow explo i myślisz że kto to robi?? Ostatnio edytowany przez Cwenu - 27-03-2007 o 10:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() UHów - praktycznie zero. HMM/explo - całkowite zero. Słyszałeś kiedykolwiek o manasach i o tym, że runy można też kupić w sklepie?
![]() |
![]() |