|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wchodze dzisiaj kilka dni po wojnie Del'Toro z Banana.Patrze a na accouncie Dimitri'ego von Carstei'na pisze Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing.(konto zostanie skasowane z powodu częstego zabijania graczy).No nieźle Del'torowcy to zrobili ,,udupili" najwyższego lvl na Isari (135).Ale też nie powinnien się tak dać podpuścić.Jakoś to dziwne ale wspułczuje mu,bo na pewno odszedł ktoś może nie zawsze fair,ale ktoś wielki...
Jesli chcecie wyrazić własne zdanie na ten temat to piszcie.
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Bolesławiec
![]() |
![]() przykra sprawa...nie gram tam ale jedno jest pewne
zeby zrobic taki lv trzeba sie napracowac a w sumie jak taki char idzie do kasacji to az zal dupe sciska ![]() znam juz pare przypadkow kasacji kont high lv ...lecz powodem byl w tamtych sprawach train afk tak czy siak...przykro ze tak mocny char idzie w ****u za taka glupote jak zabijanie...w koncu wszystko w tibi sprowadza sie do tego kto jest lepszym zabojca :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() hmmm ja sam nie wiem co mam o tym myslec
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Pamiętajcie że to, że koleś czeka na kasacje nie znaczy że zostanie skasowany. Jeden gościu z Rubery miał Banishment until deletion because of using macro tools, skillował na speargrabberze podobno i był ostrzegany o tym nie raz. Nawet GM się wypowiadał który go przyłapał na oszukiwaniu. A teraz nie dość że mu nie skasowali konta, to jeszcze odbanowali wcześniej. Pomijam domysły czy rzeczywiście oszukiwał czy nie, chodzi mi tylko o to, że gdy nadejdzie czas kasowania konta na wyspie pomiędzy Thais a Carlin zbiera się con clave i decydują co się wtedy robi z takim delikwentem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Ktos tu popelnil fatalny blad banujac Dimiego. To przeciez byla wojna, a nie PA czy mass pking. naprawde nie rozumiem dlaczego zostal zbanowany.
szkoda go, kolejna ofiara dt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ale za miesiąc wróci chyba no nie? Koles musial sie niezle napracowac na 135 lvl ale przeciez chyba kkiedys go odbanuja? DT SuX zabilo Dimiego
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Czytajcie forum tibia.com a potem gadajcie takie rzeczy !!! Macie tam 5 tematów o tym że został hakniety i będzie skasowany!
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=466087 http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=466047 http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=468604 http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=466123 http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=466235 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() a ja sie ciesze a wiecie dlaczego gralem kiedys na isara trenowalem sobie normalnie legalnie a tu nagle windale del'toro wpadl i mnie zabil jednym slowem del'toro pk !! szkada ze gottar dalej tam nie gra wszystkich by tam pozabijał (chyba)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Omg ktoś mu kazał pekować?? Sam jest sobie po części winny.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem jak mozna go banowac a o kasacji juz nie mowiac !!
Del'Toro to najwieksze k***y w calej Tibi !!!!! Gdyby to odemnie zalezalo to wszystkich ich bym pokasowal !!! Nienawidze Del'Toro !! Diego Del'Toro to najwiekrza sz***a !!!!!! Zabija bo co ?? Bo mu sie nie podoba twoje ubranko. Dimitri zawsze bedzie wielki !! Wszyscy ktorzy maja wysokie lvle powinnie bic Del'Toro jak tylko jakiegos zobacza. Wiekszoac z nich ma red skulle wiec rookowac hamow !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hehehe myslsiz ze to takie proste pozabijac DT?
byly golden legiony; byly inne walki z dt - a jak nic to daj tak nic to da. trzeba serwer zmienic zeby sie od nich uwolnic - ja ta zrobiłem ![]() a tak apropos dimitri tez keidys w DT byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Większość z was uważa, że dt to bana debili, lecz ja się z tym nie mogę zgodzić. Mnie i moim znajomym oni nic nie zrobili, a nawet sprzedawali taniej rzeczy i z większoscia z nich można się świetnie dogadać. Wracając do sprawy von carsteina szkoda mi go. Dużo sie napracował na taką postać i w jednej chwili wszyskto poszło do piachu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Banda debili to oni nie sa; ale Diego to kawal niezlego skur**** (cenzurka)
a spolka zachowuje sie nielepiej. Przy nich PA nabiera nowego znaczenia. nic Tobie nie zrobili? haha do czasu. ech to byly czasy. 25-40 lvle pkowali pod dp noobkow a Diego czy Piccaro stali obok i odstaszali wszystkich co by chcili ukrucic tych pkerow. albo jak Diego stwiedzil ze od dzisiaj OF nalezy do niego i nikt inny prawa nie ma tam expic-- inaczej dead. sprzedawaili taniej rzeczy? to kupiles cos od nich ![]() nie dawajcie im zarobic ![]() a jak ktos zrobil cos co bylo nie na reke DT - hunted - gottar mi sie przypona.... No ale zwialem z Isary przy pierwszej nadazajacej sie okazji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gralem na isarze wiec wiem jak bylo ;S
Dimitrim nie gral jego rl owner, on byl na wakajach Prawdopodobnie dimitreigo shackowal morgasa del'toro ktory keidys mial pasy na dimiego i nim pogrywal (przez to mial wczesniej dimitri miesiecznego bana za acc sharing) Poza tym dt hackowalo wczesniej juz adario vallijo, wisona we, skraptera Podczas wojny bylem za bananami ale szczerze mowiac to oni chba byli tymi zlymi bo pogryzlo sie oto ze ice shadow wywalal ludzi z pohu, dt go zabilo a banana zabilo diega, to by bylo na tyle ;S |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Szkoda mi go. Sporo sie napracował na takiego chara.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() moze i wiekszosc osob z del'toro (jak nie wszyscy) byla nie do konca uczciwa
ale nikt niedokonal w tibii tego co im sie udalo oni jako pierwsi zrobili anihilator questa i o ile dobrze mi wiadomo jaki jedyni ubili tam wszystkie demony juz zeby tak zastraszyc cala isare trzeba byc KIMS co do dimiri'ego to szkoda mi go ale mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i bedie on mogl grac dalej tym charem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Buuuuu
|
![]() CO do Dimitriego to jest jego 3 ban i postac zostala skasowana automatycznie (poprzednie bany tez za Mass PK i dzielenie konta).
Co do DT i jacy sa: Nie gram na Isara i nie powiem z doswiadczen z gry, ale: - Na forum tibia.com wypowiadaja sie dosyc przyzwoicie (poczytajcie sobie jak sie Walkor czy chodzby nasza polska Paladinka wypowiada). - Przedewszystkich sie skarza na nich high lvl ktorym nie w smak ze nie moga robic co im sie tylko podoba (konflikt interesow) i low lvl ktore nigdy prawdziwego DT na oczy nie widzialy. - Czesto tez slysze ze wlasnie odnosza sie bardzo uprzejmie do graczy na nizszych lvl (wlasnie sprzedaz taniej, drobra pomoc, itp). Cytuj:
Cytuj:
Tak dlugo jak jestes w stanie obskoczyc spawn nie mam nic przeciwko temu, a nie ma nic bardziej wkurzajacego nic kilku ludzi krecacych ci sie po spawnie blokujac go (jesli zakazal calkowicie expienia tam nawet jak go nie ma to sprawa do CIP z linkiem to tematu na tibia.com i ma bana za PA). Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Dimitri to tez byl kawal sk***y syna ze swoja gildia banana czy jakos tak przez te gildie przestalem grac na isarze krzyczalem ze bp of hmm za 1k sprzedam a ktorys z nich mowil zebym mu za 600gp sprzedal ja odmowilem i kazdy kogo z banana team spotkalem klepal mnie wiec nieszkoda mi dimitriego
dobrze mu tak a del toro tez nie lubie