![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mój kumpel (student infy) gdy zobaczył tibie zdziwił się że ludzie kupują do tego jakieś itemki. Zaczął zadawać dziwne pytania a potem poszedł do siebie, po 0,5 h przesłał mi ten filmik:
http://rs64.rapidshare.com/files/21194675/merox***** WMV zamiast kropek Oczywiście mu nie uwieżyłem, ale on przyszedł do mnie z tym "cudem" i pokazał na moich oczach jak mój fs zmienia się w rapiera ;/ Coś tam mówił o przechwytywaniu pakietów czy cuś. Ale dać programiku to już nie chciał grrrr Wysłałem go tutaj żeby pokazać że tibia wcale nie jest nie do rozgryzienia. Ostatnio edytowany przez Mich@l - 15-03-2007 o 20:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tylko jest pokazane ale naprawde tego nie ma. Wrzucalem filmik jak gosciu klnuje sobie w helmet 20 razy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Jest sama grafika, ale np. SoV ma dalej staty rapiera czy czegoś takiego. My nic nie możemy zrobić po prostu mamy klient ktory nas lączy z serwerem.
ahaha tak tak ja tez mialem program do robienia high leveli ale gdzies mi przepadł:/ mialem z 2x 200 levelowców ale zhakowali mi ich :/
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 15-03-2007 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 43
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Link nie działa...
A co do klonowania, to sklonowałem sobie 7 razy Eternal Obliviona, ale zapomniałem passów ![]() |
![]() |
![]() |