![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() mam problemek w grze
![]() - czy można wejść do studni i jak? jeżeli dzięki czarowi to gdzie go można zdobyć? - na jakim lev pokonaliście te 2 czarne charaktery jak sie scaliły w smoka? ------------------------------ zostawiajcie własne pytania dotyczące gry
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie pamiętam, bo grałem w zeszłym roku
![]()
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() co do studni raczej nieda sie wejść z tego co pamietam, a jak da to przez nacisnięcie "use" przy niej......
na tego smoka jest pewien sposob ![]() pokombinuj PS: Gra z opisem w gre stażu i typu "Golden Sun" to gówno nie gra.....
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() do studni sie nie da wejsc te "2 czarne charaktery" (saturos i menardi) da sie pokonac z dobrym eq na 27lvl (wal glownie z Judgement) ale uwazaj po pokonaniu locza sie w wielkiego "fusion dragona"
PS. gierke przeszedlem 8 razy i przechodze 9 ![]() ![]() ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() A w TLA graliscie? Tam to dopiero jest faza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() do studni da sie wejść
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja ich pokonalem chyba na 38 lvl'u
![]() Ostatnio edytowany przez Zagan - 02-01-2005 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie doom dragona tylko fusion dragona
do studni da sie wejsc ale tylko w TLA ( ktore wedlug minie jest gorsze od swojego poprzednika ) i tylko do niektorych szkoda Zagan ze nie powiedziales w ktorym momencie sie zaklinowales moglbym ci pomoc
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 03-01-2005 o 05:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() dzieki za komentarze... a teraz kolejne pytanko....
pamietacie zapewne taką wysepke na oceanie ktora sie odwiedza podczas pierwszego kursu statkiem do tolbi. pozniej tam mozna wrocic przez takie różowe ![]() czy ktoś dotarł na sam dól tej jaskini? i czy cos tam ciekawego jest? (oczywiście sa tam fajne artefakty i jeden dijin ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja dotarlem
![]() jesli tak to jest tam supertrudny potworek ma ok. 6000hp i sie leczy jak juz go pokonasz to bedziesz mial dostep do skrzyni ktorej strzegl z fajna zbraja (o ile dobrze pamietam jest tam demon armor) ale jest przeklety (crused) ![]() a zanim bedziez walczyl z unded knightem jak wejdziesz na taki statek to przy wejsciu jest tez 1 skrzynia ale to mimic i to by bylo na tyle
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Golden Sun rulzzzzzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() nooo masz racje golden sun wymiata! i to jedynka a nie tla!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() hmm...
Ja mam prosbe. Moze ktos dac link lub cos o tej grze?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Koniecznie zajrzyj na stronę: www.goldensun.go.pl - to jest najlepsza polska strona o tym genialnym RPG. Można z niej sciągnąć obie części oraz emulator, za pomocą którego grę uruchomisz. Jest też dużo informacji o grze - recenzja, fabuła, mapa świata, bronie, przedmioty, screeny i wiele innych. A jak byś miał jeszcze jakiś problem to zajrzyj na forum
![]() Niespodzianka: do pierwszej części można sobie łatwo ściągnąć spolszczenie, więc będzie się grało bardzo przyjemnie. Dla mnie gra była miłym odpoczynkeim od tibii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() TLA było za bardzo pokręcone
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Piers nie Pierce fusion dragona na 20lvlu rozbroilem.Granite izak a potem druga tura ta bariere ognista garet i wtedy izak set upuje grait i tak na zmiane
|
![]() |
![]() |