|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Zrehostowałem 3 najlepsze filmy WMV/AVI na moim serwerze www.tibicam.superhost.pl
![]() 1 z Tibii: "Toxic Fire" (~80 MB - wysoka jakość, duużo akcji najlepszych graczy z Tibii) najlepszy film z Tibii jaki istnieje. O filmie: -Bogowie PvP w akcji (sam "Vateriel") -Gildia "Unit" w akcji (to samo co wyzej ![]() -musicie to sciagnac, zeby zobaczyc co to jest Szwedzkie lacze i boskie PvP (w jednym ujeciu w 4 osoby odpychaja goscia tak szybko, ze sam nie moze sie ruszyc, bo zanim on wcisnie strzalke to jest odepchniety po skosie i nie moze sie ruszyc, oni go odpychaja i wala sd na zmiane 0o ) -stare masslogi (tzn. 3 osoby wystarcza, zeby walnac 5 UE i zdjac knighta ktory ma UH bota i stoi 2 pola od drzwi [otwartych] od swojego domu o0, a nie 20 osob jak teraz) -wspaniale akcje (ropowanie gosci przez kratke w podlodze i walenie comb, ostatnio bardzo popularne obok parchmenta, oni tez tam to robia) i doskonaly montaz 2 z Tibii: "Endless Shine the killing" (~85 MB - wysoka jakość) - drugi najlepszy film z Tibii jaki widziałem. O filmie: -Niezły montaż i efekty niespotykane w innych filmach. -Muzyka doskonale pasuje do filmu! -wysoka jakosc nagrania (glownie dzieki podwyzszeniu kontrastu ![]() 3 z Tibii: "Wanyn" (~75 MB - wysoka jakosc) - zycie gracza Wanyn'a ![]() -tym jak robil 100+ lvl -questy SOLO -stworzyl wlasna gildie kiedy wyrzucono go z gildi rzadzacej serverem -o tym jak jego gildia przejela wladze na serverze 4 z Quake ]I[ : "Q3A The Badge 3.0" (~165MB - jakosc jak DVD - 6:26 min) - najlepszy film z gry jaki kiedykolwiek widziałem. Może filmy zajmują dużo miejsca i osoby z Neo256 beda go sciagac okolo godziny to warto. Co do tego filmu: -akcje z m.in. QuakeCon 2002 (mistrzostwa swiata 2002 Q3?) -zrobiony przez 2 zawodowych montazystow, a nie jakis poczatkujacych -film 30 klatek/sekunda 640x480 bez kompresji prawie -potezny sprzet przez co mozna obejrzec efekty bullet time (film leci z 30 klatkami/s, a nagrany byl np. w 120klatek/s o0 - 4 razy wolniej) -muzyke (chyba, muzyka leci jakby ja ktos ukladal do gotowego filmu, a nie film do muzyki, jak to jest zwykle w filmach z Tibii) wykorzystana w tym filmie ulozyl sam Danny Elfman (tworzyl muzyke do superprodukcji Hollywood ![]() -rozkreccie glosniki, a pod koniec filmu moze wam sie zachciec płakac widzac jak gosc skacze po zamku ![]() Wszystkie te filmy jak i inne ktore mozna pobrac z www.tibicam.superhost.pl mozna kupic przez Allegro i otrzymac poczta za mala oplata (~10 zl z wysylka za 4,5 gb filmow z Tibii - .rec i *****). Priv MSG me to wystawie aukcje ![]() Czekam na komentarze na temat filmów. Filmy NIE MOJEGO AUTORSTWA!
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 18-12-2006 o 21:29. Powód: NIE DZIALA SCIAGANIE |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Pierwsze dwa byly fajne
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: w-wo
Stan: Niegrający
Świat: Askara
|
![]() Poprostu niemam słów
![]() Wypas filmiki , świetne efekty ,muzyka no i ciekawa wojna ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba już ściągnales?
![]() Jesli jeszcze masz szczęke na miejscu (i nie jestes w szpitalu) to napisz jakies komentarze na temat tego filmu z Q3A jesli Ci sie podobał, bo malo osob bez zachety sciagnie 160 MB filmu z innej gry niz tibia ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ wszystkie filmy widzialem, czekam na ten co teraz wrzucasz. Kiedys go widzialem ale format ...
ano widzialem, zagrywalem sie w Q3A dlugie lata, znam tego i tamtego...: )
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 09-12-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Widziales "Q3A The Badge v3.0"? Tzn. teraz sciagnales czy gdzies juz widziales ten film? o0
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Ten link do wanyna nie działa ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Gralem swego czasu sporo w Q3A. Filmik jest booooooski tak samo jak gracze poprostu brak mi slow
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 09-12-2006 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Link do wanyna nie dzialal, bo wpisalem wanyn***** zamiast Wanyn***** w linku :>
Naprawilem juz wczoraj, ale po tym jak wcisnalem "zapisz zmiany" lacze mi padlo o0 i juz nie wiedzialem czy sie zachowaly, bo neta nie udalo mi sie uruchomic. Eee... co do ilosci pobran (transfer zlozyty 19 GB w 1 dzien!) Pobran (statystyka z 00:01 10 grudnia - od tej daty poszlo jeszcze 5 GB transferu): - Toxic_Fire***** - ~85 pobrań - Def_Life***** - 86 pobrań (postowałem rehost w innym temacie) - Endless_Shine_the_killing.avi - ~60 pobrań - Q3A-The-Badge-3.0.avi - ~20 pobrań - Wanyn***** - ~10 pobrań - Raks_movie***** - ~5 pobrań Filmy WMV/AVI złóżyły 18 GB od wczoraj (kiedy spostowałem te linki). Filmy REC złóżyły 65MB transferu w ciągu 5 dni(jest ich ~15). Linki na stronie www.forum.tibia.pl wciśnięto 533 razy!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dancing Shadows z Kyry jesczze wrzućcie... Dla mnie najlepszy z tych wszytskich *****
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() A Jak nagrać taki filmik *****
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Temu panu z góry podziękujemy. NIE KARMIC TROLLA!
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() @Gesior
Którą opcję z superhost.pl wykupiłeś? Filmy: 1. Świetny, dobry materiał z dobrą muzą + wykonanie daje powalający efekt 2. Ten to już mistrzostwo, świat jest przedstawiony w leciutko zmienionej kolorystce i wszędzie są takie smużki, które robią zadziwiający efekt; taki efekt UE powinien być wprowadzony do Tibii ; ) 3. Bardziej specyficzny klimat niż powyższe dwa, bardziej taki sentymentalny, ocena dobra 4. Jako zagorzały fan serii UT powiem, że Quake jest buuu ale i tak ujęcia są niezłe, biedny przeciwnik, który dostawał rakietami po łbie zanim jeszcze na to wpadł, że jak wyskoczy to już leci w niego pocisk, coś w rodzaju bota w Quake hah : ) Od siebie zaproponowałbym abyś dorzucił jeszcze następujące filmiki wmv: - Annihilator Astronis-a - Coronel Bornegio Jeżeli będzie cię interesował któryś to daj znać, mam obydwa na dysku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Mexico City
|
![]() @up Ja też jestem za dodaniem Anni Astronisa
![]() A od siebie zaproponuje "Xerena the Movie" i "Banshee Quest Randall Sullivan" a także pierwszy film WMV z Tibii jaki ściągnąłem i który wywarł na mnie ogromne wrażenie a mianowicie "Furora Going Down". ![]() @Gesior pikny temat założyłeś ![]() aaa zapomniałbym xD @topic Filmy super (Żałuje, że nie miałem wcześniej "Wanyn"-a) A dla BARDZO zaciekawionych tematem moge rehostnąć (tylko nie wiem gdzie xD) filmik pt. "Chaos" Chaosrulera (581mb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ Chaos _/
Jeden z lepszych znajomych jakich miam, filmy zajebiste robi. Od siebie poleciłbym Antica War, film zajebisty moze nie ma jakis super efektow ale fragi i to zgranie..
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Jak dla mnie najlepsze filmy wmv to film o Sergio Demonslayer, wojna na Arcanii Next Generation Era Zero 3 i Lord Lejo the movie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() xDDDD doczekałem się czegoś wspaniałego thx!!!! (znalazlem te filmiki yeeee
![]() edit: i możesz do best filmików zaliczyć LoA the movie i Overshadows the movie tesh fajne Pozdro!
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
90% filmow ktore wymieniliscie mam na dysku (~2.5G ![]() Puki co nie dziala sciaganie, jedynie mozna wejsc na www.tibicam.superhost.pl i sciagac/wgrywac tam filmy .rec do 6 MB, ale zaraz tez padnie ![]() Jak tylko dogadam sie co do cen transferu to bede hostowal kolejne filmy. Aaaa... i od tej pory trzeba bedzie najprawdopodobniej wchodzic przez link na moja strone, a nie klikasz i sie sciaga. W ten sposob sprobuje ograniczyc sciaganie dla innych stron niz oficjalne serwisy (i mniej oficjalne). //narazie koncze, wychodze na rowerek, jak wroce do dokoncze pisanie tego posta EDIT: Toxic_Fire ~160 razy Endless_Shine_the_killing ~90 razy Wanyn ~80 razy Def_Life ~87 razy Q3A-The-Badge-3.0 ~30 razy na strone www.tibicam.superhost.pl weszliscie 265 razy (a narazie tam jest tylko wersja beta ![]() ![]() -zaawansowana wyszukiwarka (szukanie osob zabitych (wedlug name) na filmach, wystepujacych (wedlug name), od lvl krecacego/wystepujacego, do lvl krecacego/wystepujacego, wersji tibii, swiata w tibii, daty dodania) -filmy z Quest Spoilingiem beda specjalnie oznaczone -film sprawdzone (przez adminow/moderatorow) co do poprawnosci opisu danego na stronie beda podswietlone na zielono, zbanowane lub uznane za niezgodne z zasadami serwisu beda blokowane (podswietlenie czerwone)/usuwane, listy filmow (***** i .rec) beda zdecydowanie bardziej przejrzyste, na zolto beda filmy promowane przez sponsorow/serwis -beda do wyboru rozne wyglady strony - po zmianie beda sie zmieniac kolory strony, tabel, napisow i filmow, bedzie inne logo i przycisiki na stronie (ustawienia beda zapisywane w profilu zalogowanego uzytkownika, a u niezalogowanych w plikach cookie, przez co nawet osoby bez konta beda mogly miec wlasne ustawienia) -logowanie, zapisywanie ustawien osobistych (np. mozna bedzie ustawic jakie informacje maja byc wyswietlane na temat filmow w tabelach np. tylko tytul filmu, rozmiar w kB i osoba krecaca, jesli tak ustawisz -strona w 2 jezykach Polski/Angielski (zapisywane w ustawieniach zalogowanego uzytkownika i plikach cookie dla niezalogowanych), moze w przyszlosci bedzie wiecej wersji jesli znajda sie tlumacze.. To tyle narazie co do planow ![]() Poszlo 60 z 50 GB transferu o0
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 12-12-2006 o 09:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sobie posciagalem :/
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 12-12-2006 o 12:14. |
![]() |
![]() |