|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam serdecznie.
Dosłownie 3 minuty temu jeszcze grałem na serwerze counter-strike waszej strony, lecz niestety coś mi tą grę zakłóciło. Gracze atakowali swoich kolegów z drużyny, wyzywali się itd. Był admin na serwerze, który nie spełniał swoich obowiązków, jakim jest chyba kopanie z gry graczy, którzy atakują kolegów z drużyny. Sugerując to emilok'owi - bo tak własnie nazywał się admin, by zwrócił na to uwagę, usłyszałem (coś w tym stylu, dokładnie tego nie powtórzę) - "jak kur**?". Po czym napisałem dwie wiadomości - admin i przeklina? - co za kultura I zostałem zbanowany. Mój post nie jest po to, by się żalić, że dostałem bana. Post ten jedynie obrazuje sytuacje na serwerze i daje temat do zastanowienia, jak się zachowuje admin. Jeśli myślicie, że tak powinien zachowywać się admin - okej, to jest wasz serwer, wasze decyzje. Jeśli nie myślicie tak - proszę o odbanowanie, bo niczym tutaj nie zawiniłem. Z całym szacunkiem, pozdrawiam. @Tiligus To trącenie z awp to była moja wina i przez mikrofon powiedziałem "sorry", nie wiem czy słyszałeś. @ H.L Nie wiedziałem, że istnieje takie forum jak cs.tibia.pl W takim razie napiszę o całym zdarzeniu tam, ten temat można usunąć.
![]() Ostatnio edytowany przez igleyy - 09-04-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam H.L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Ja akurat podchodze do takich postów na forum z pełnym dystansem, lecz w tym przypadku muszę się zgodzić. Ostro się w*****łem gdy jakiś łebs odrazu po moim wejściu na server zaaplikował mi kulkę w głowę z usp(cihy cośtamcośtam bylem w tej samej drużynie). Po reconnectcie chcialem mu oddac
![]() ![]() Ale się poskarżyłem ![]() ![]() ![]() ~~~~~BlonT~~~~~