Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-04-2007, 19:17   #1
igleyy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Serwer tibii.pl - opinia

Witam serdecznie.

Dosłownie 3 minuty temu jeszcze grałem na serwerze counter-strike waszej strony, lecz niestety coś mi tą grę zakłóciło. Gracze atakowali swoich kolegów z drużyny, wyzywali się itd. Był admin na serwerze, który nie spełniał swoich obowiązków, jakim jest chyba kopanie z gry graczy, którzy atakują kolegów z drużyny. Sugerując to emilok'owi - bo tak własnie nazywał się admin, by zwrócił na to uwagę, usłyszałem (coś w tym stylu, dokładnie tego nie powtórzę) - "jak kur**?". Po czym napisałem dwie wiadomości
- admin i przeklina?
- co za kultura

I zostałem zbanowany.

Mój post nie jest po to, by się żalić, że dostałem bana. Post ten jedynie obrazuje sytuacje na serwerze i daje temat do zastanowienia, jak się zachowuje admin.
Jeśli myślicie, że tak powinien zachowywać się admin - okej, to jest wasz serwer, wasze decyzje.
Jeśli nie myślicie tak - proszę o odbanowanie, bo niczym tutaj nie zawiniłem.

Z całym szacunkiem, pozdrawiam.

@Tiligus
To trącenie z awp to była moja wina i przez mikrofon powiedziałem "sorry", nie wiem czy słyszałeś.

@ H.L
Nie wiedziałem, że istnieje takie forum jak cs.tibia.pl
W takim razie napiszę o całym zdarzeniu tam, ten temat można usunąć.

Ostatnio edytowany przez igleyy - 09-04-2007 o 20:54.
igleyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-04-2007, 19:38   #2
H.L
Użytkownik Forum

H.L's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez igleyy Pokaż post
Witam serdecznie.

Dosłownie 3 minuty temu jeszcze grałem na serwerze counter-strike waszej strony, lecz niestety coś mi tą grę zakłóciło. Gracze atakowali swoich kolegów z drużyny, wyzywali się itd. Był admin na serwerze, który nie spełniał swoich obowiązków, jakim jest chyba kopanie z gry graczy, którzy atakują kolegów z drużyny. Sugerując to emilok'owi - bo tak własnie nazywał się admin, by zwrócił na to uwagę, usłyszałem (coś w tym stylu, dokładnie tego nie powtórzę) - "jak kur**?". Po czym napisałem dwie wiadomości
- admin i przeklina?
- co za kultura

I zostałem zbanowany.

Mój post nie jest po to, by się żalić, że dostałem bana. Post ten jedynie obrazuje sytuacje na serwerze i daje temat do zastanowienia, jak się zachowuje admin.
Jeśli myślicie, że tak powinien zachowywać się admin - okej, to jest wasz serwer, wasze decyzje.
Jeśli nie myślicie tak - proszę o odbanowanie, bo niczym tutaj nie zawiniłem.

Z całym szacunkiem, pozdrawiam.
W takich sytuacjach należy zrobić screena zdarzenia + id delikwenta resztą sie zajmiemy, od tego jest forum cs.tibia.pl

Pozdrawiam H.L
H.L jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2007, 19:58   #3
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Ja akurat podchodze do takich postów na forum z pełnym dystansem, lecz w tym przypadku muszę się zgodzić. Ostro się w*****łem gdy jakiś łebs odrazu po moim wejściu na server zaaplikował mi kulkę w głowę z usp(cihy cośtamcośtam bylem w tej samej drużynie). Po reconnectcie chcialem mu oddac skoro Admin nie zareagował to sam to zrobie. Na nextmapie Poleciały ostre bluzgi w moją stronę (z błędami oczywiście ) i jedno TK na mnie ;/. Emilok go przeniósł do Terro. Ten dalej jeździł po mojej mamie ale tylko gdy Emilok był w grze a ja na DEAD mode. Po tym jak moja kochana drużyna "przez przypadek" team atakujac mnie zabrala mi w sumie okolo 70 hp (jeden mnie z AWM trącił, drugi mnie z działa na*******ał) wkurzyłem się i wyszedłem.

Ale się poskarżyłem ok. nom Też polecam cs.tibia.pl do skarg.

~~~~~BlonT~~~~~

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania