![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terio Rhyan
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
|
![]() Niedawno pojawił sie post z ubieciem Vertoxa,
Cytuj:
Cytuj:
![]() jak ktoś widział filmik to wie o o chodzi. Chciałbym coś powiedzieć Exedussowi, jesteś żałosny, ta Twoja pewnośc siebie jest tak wysoka, bo w waszej gildi jest Roshar ![]() Jestem pewny, że gdyby była wojna to padł byś zaraz po Smash of Aldora... Najbardziej rozbawiły teksty: 14:51 Exodoss [74]: a bym zaj**al jak psa 14:51 Exodoss [74]: unjust 100% bym mial 14:51 Exodoss [74]: xD w sumie to dlatego pisze tego posta... Cos mi sie wydaje, że unjusta byś nie miał na 100%, co pokazuje pierwszy Twoj film -.- Po drugie to myśle, ze ty pierwszy byś padł co wcześniej juz mówiłem. Daje kilka linków z lordem fighterrem, który razem z kumplem roznoszą takich jak ty... mają łącznie około 1000 DMG na UE, wiec szybko bys sie nie potrzymał... linki http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/20600 pada 73 pall http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/20610 97 ed http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/20611 49 ed, mało ważne. Chce tylko pokazać ze mają oni dosyc duży dmg, wiec nie kozacz tak... Na całe szczęscie, żadnej wojny nie ma i mam nadzieje, że nie będzie pozdro ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co chciałeś udowodnić tym postem ? Pokazałeś tylko jaki jesteś, jak masz hunta to nie becz bo nikt tutaj nie padl za free, troche to żałosne z twojej strony, zeby smarowac jeszcze na tibi.pl, napisz moze do bravo to ci pomogą, poza tym figter tak czy siak odpowiedzial za swoje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() Lol I Dobrze niech Cale CO Etc To Noooby
Kozaki bo same sorki... lol Edit: Dobrze niech chlopak mowi co chce *** Ostatnio edytowany przez Native16 - 22-03-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Smash padł(a) za to, że zabiła tego 30 druida, jak dla mnie bez powodu. Zapomniałem dodać, że hunta nie mam i nie bede mieć... pozdro EDIT: Miałem na celu pośmianie sie troche z "kozaków", tyle mojego Ostatnio edytowany przez Bertson - 22-03-2007 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ciesze się, a ty zapewne jestes uhmm...Lord Fighterr? Myslisz ze jestem w Cursed i dlatego kozak omg, wiesz co nawet jakbym nie byl w Cursed to bym byl takim kozakiem poprsotu jestem pewny siebie w stanie trzezwym...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Lubraniec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stefan Zwiadowca
|
![]() A po pijaku tracisz pewnosc siebie i zyskujesz nowa umiejetnosc zwana glupota xDDDDDDDDDDD
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() nono zgadzam sie Kuligoś ;p jak pijany to Bozia wie co on może zrobić xdddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, Lord fighterr nie jestem, lubie przeglądać filmy, trafiłem na cos co mnie zainteresowało, i od czasu do czasu gram na aldorze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Lubraniec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stefan Zwiadowca
|
![]() Ziom wlasnie exodoss to nie jest taki kozak sa gorsi od niego ... a ze wstawia takie filmy no wiesz ma co wstawiac to wstawia xD