![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() Nudziło mi się, to poszedłem na draga z burst arrowsami. Poszło szybko i zadziwiająco bezboleśnie
![]() Zeby nie bylo jak ostatnio jakiś debil rzucił hasło "gajlogar nje scjongac!111oneonerazjeden". I wiele ludzi nie pobrało niestety. Link: http://www.speedyshare.com/598412921.html Milego ogladania zyczy firma Vatone ![]()
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() TEn Drag jakis zaspany byl ^^ No Ci sie mussiiiiii zajebiscie nudzic ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() fakt ten drag byl jakis zaspany. to sprawialo wrazenie ze ja umiem grac bo mnie nie drasnął ani razu
![]()
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początku chciałbym podkreślić że ten film to gajlogar nje scjongac!111oneonerazjeden.
![]() Of cozz joke dla tych którzy już reportują ![]() Co to tej ciekawszej części filmu to ten dragon to na serio był jakiś zaspany ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() @hop a może tak spróbuje tak z Demkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ładnie, ani razu nie oberwałeś ;> No.. ale tam z 3x HMM poszło ... ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh zastanawiam sie co by tu mozna jeszcze nakrecic...byly dworki, mint, banshee, drag z burstow... co tu mozna jeszcze nakrecic...hmm...jakies pomysly? to pisac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się rookujesz a później nabijasz szybko ten sam level?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() cóz, co do Demca to wiem ze dalbym rade ale nie jestem za bardzo przy kasie, a 1,2k nie starczy na 3bp sd. chodzi mi o jakies fajne ale moze troooszeczke tansze sprawy ;p no i mlvl mam do dupy :/
![]() |
![]() |